Mașina pentru umplut cârnați – mai rapid și mai ușor

Share Button

Mașina pentru umplut cârnați – mai rapid și mai ușorFie că este vorba de un cârnat grosier, un cârnat lung turingian la grătar sau un cârnat gros de carne – cu umplutura de cârnați trecută prin mașina pentru umplut cârnați de înaltă calitate, poți face o mare varietate de semipreparate manual, datorită celor cinci tuburi de umplere furnizate.

Acest lucru face ca mașina pentru umplut cârnați cu conținut de 5 kg și 5 pâlnii de diferite dimensiuni 10, 17 , 21, 25, 29 mm să fie un ajutor util în restaurante, măcelării, cantine și, de asemenea, în bucătăriile de acasă.

Mașina pentru umplut cârnați Alpin Profi

Mașina de umplut cârnați din oțel inoxidabil igienic are o cutie de viteze de înaltă calitate, cu două trepte de viteză. Cu ajutorul mânerului cu formă ergonomică, acest lucru îți permite să umpli uniform cârnații cu carne la două viteze.

Mânerul care se află aproape de carcasă, asigură o transmisie optimă a puterii și un suport mai stabil decât dispozitivele comparabile. Etanşarea din silicon împiedică scurgerea compusului de umplere din cilindru.

Pentru a umple cilindrul de 5 kg cu carne de cârnați, tot ce trebuie să faci este să îl deblochezi și să scoți dispozitivul de presiune. Recipientul poate fi umplut manual sau direct de la o mașină de tocat carne.

Faptul că mașina compactă pentru umplut cârnați este fabricată din oțel inoxidabil, durabil și sigur pentru alimente, înseamnă că cilindrul și piesele individuale pot fi curățate cu ușurință. În funcție de umplutură și de grosimea dorită a tipului de cârnați, pur și simplu înșurubează una dintre pâlniile de umplere pe firul orificiului de evacuare.

Datorită piuliței la îndemână, poți schimba rapid pâlnia de umplere și o poți atașa la capătul cilindrului. Construcția verticală a mașinii de cârnați ocupă, de asemenea, puțin spațiu pe suprafața ta de lucru.

Mașina pentru umplut cârnați – Avantaje

Alegând un produs de umplut cârnați amplasat orizontal, vei face munca mult mai ușor și într-un timp mult mai scurt. Produsul are avantajele lui incontestabile și eficiență ridicată. Designul funcțional al dispozitivului este un fapt, în ciuda poziției corpului care la prima vedere ar putea părea inconfortabilă.

Diferența constă în principal în volumul și zona de lucru pe care o ocupă umplutura verticală. În principiu, mașinile verticale sunt mai compacte și pot fi utilizate pe un blat mai mic, precum și în locuri unde se utilizează un număr mai mare și diferite tipuri de echipamente profesionale. Când vine vorba de mașini pentru umplut cârnați cu aceeași capacitate, poți paria în siguranță pe modelul Alpin Profi de 5 kg.

De regulă, o mașină electrică de umplut cârnați este utilizată în principal în scopuri profesionale. Efectuează aceleași operațiuni într-un timp mult mai scurt, iar timpul, după cum știi, este o resursă valoroasă în fabricile și magazinele de mezeluri.

Aparatele electrice au o sursă de alimentare monofazată, ceea ce te scutește de necesitatea de a construi o rețea de alimentare mai complexă și mai costisitoare.

Mașina alimentată cu energie electrică are mai multe viteze de funcționare, selectabile în funcție de piesele de lucru în curs de pregătire. Dispozitivul de umplut cârnați mecanic este o soluție ideală și pentru nevoile gospodăriei.




Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply