Cum sa maresti volumul soneriei unui iPhone ?

Share Button

Cum sa maresti volumul soneriei unui iPhone?Cu siguranta, unul dintre cele mai neplacute momente atunci cand sunteti posesorul unui iPhone se intampla cand pierdeti un apel important, fie ca il asteptati de foarte mult timp sau nu. Cu toate acestea, este si mai neplacut daca motivul pentru care ati pierdut apelul este din cauza soneriei telefonului, care se aude foarte incet.

Daca va asteptati ca la un telefon modern cum este iPhone-ul sa nu intampinati probleme de tipul acestora si sa puteti fi anuntati atunci cand sunteti sunati, atunci veti fi surprinsi de cate apeluri pierd persoanele care poseda acest tip de telefon. Aceasta se datoreaza faptului ca la un iPhone nivelul soneriei este mult mai mic decat la alte telefoane.

Multi posesori de iPhone sunt de parere ca motivul pentru care soneria se aude foarte incet se datoreaza faptului ca difuzoarele sunt de mici dimensiuni. Aceasta opinie nu este gresita, deoarece in functie de dimensiunea difuzoarelor, volumul soneriei este mai mare sau mic. Cu toate acestea, difuzoarele mici nu reprezinta cauza pentru care soneria unui iPhone se aduce incet.

Astfel, o explicatie pentru care va aflati in situatia de  a nu va auzi telefonul, atunci cand sunteti apelati se datoreaza nivelurilor audio ale telefonului dumneavoastra. Multe persoane au descoperit ca soneriile aflate pe telefon au un volum foarte mic.

Cea mai indicata modalitate de a rezolva acest inconvenient consta in folosirea unor tonuri de apel noi, altele decat cele aflate deja pe telefon. Astfel, tonurile de apel pe care le utilizati la un iPhone sunt concepute pentru frecvente joase, iar ceea ce trebuie sa faceti este sa gasiti un ton de apel conceput pentru frecvente mai inalte.

Cu toate ca pare dificil, sa gasiti un ton de apel pentru frecvente inalte nu este deloc greu. Va trebui sa folositi calculatorul, iar daca aveti in posesie un MAC, atunci puteti merge la aplicatiile Garage Band, pentru a gasi mai multe tonuri de apel. Cea mai buna sonerie din Garage Band este probabil “Cel Phone Ringing”.

Chiar daca este relativ usor sa gasiti o sonerie care sa se auda mai tare, este mai greu sa descarcati un ton de apel nou in iPhone-ul dumneavoastra. Astfel, trebuie sa trebuie sa folositi aplicati iFuntastic daca sunteti posesor de MAC, iar daca folositi Windows, atunci veti utiliza aplicatia PhoneRingToneMaker or iBrickr.

Folosind aceste aplicatii, veti instala tonurile de apel din calculator pe iPhone, pentru a va bucura de un volum mult mai ridicat al telefonului. Asadar, trebuie sa va asigurati ca soneria pe care o folositi este conceputa sa se auda mai tare, fara sa faceti ceva pentru a-i creste volumul.

Cautand o sonerie cu frecvente mai inalte, veti putea auzi soneria telefonului atunci cand sunteti sunat, fara sa mai pierdeti vreun apel. Cu siguranta, atunci cand va aflati in posesia unui iPhone, nimic nu este mai frumos decat sa va bucurati din plin de acest telefon, fara sa existe apecte care sa va nemultumeasca. Prrin schimbarea tonului de apel, veti reusi acest lucru.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply