Info blog

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca esti un cititor fidel si esti interesat de istoria tutit.ro si informatii legate de site!

Acest website a fost fondat in data de 20 Ianuarie 2014 de catre Alexandru Tufan (eu, cel care scriu acum). Ca target, ne propunem in primul rand sa gazduim un continut de calitate, tocmai de aceea toate subiectele postate pe site sunt scrise de echipa www.tutit.ro.

 

Site-ul a fost creat pentru a oferi informatii si noutati din domeniul IT&C pasionatilor acestui domeniu, si nu ne limitam la atat, pe langa aceste informatii pe site-ul www.tutit.ro o sa gasiti si o gama larga de tutoriale (Cum sa fac …) pentru computere, telefoane si alte sisteme informatice.

 

Articolele postate pe acest site sunt scrise de echipa www.tutit.ro, nu o sa profitam de munca altor echipe, cum nici noi nu dorim ca alte site-uri sa profite de munca noastra. Si pe aceasta cale atentionam amatorii care se gandesc sa preia continutul de pe acest website fara a insera un link catre articolul original in scopul folosirii acestora pe diferite website-uri ca suntem foarte drastici la acest capitol, intrucat, in orice moment putem anunta organele indreptatite de lege pentru rezolvarea acestor probleme (vezi legea 677/2011).

* citeste termenii si conditiile site-ului.