La ce este utila o plasa umbrire?

Share Button

La ce este utila o plasa umbrire?In clipa de fata, majoritatea celor care traiesc in mediul rural in Romania se ocupa de agricultura, in mod special pensionarii sau persoanele care nu au un loc de munca, insa care detin suprafete mari de teren agricol.

Unii aleg sa cultive cereale, altii culeg fructe, altii culeg legume, iar exemplele pot continua. De mentionat este faptul ca atunci cand vine vorba despre suprafete mici de teren agricol sau despre cultura fructelor sau a legumelor din curte, oamenii se pot ocupa de aceste produse agricole, pentru a se dezvolta armonios, pana in momentul in care le vor consuma.

Exista situatii in care oamenii au terenuri agricole mai mari, pe care au creat sere sau solarii in care cultiva diferite produse agricole. Se stie faptul ca vara temperaturile sunt extrem de ridicate, iar toate aceste produse agricole pot avea de suferit de pe urma temperaturilor foarte mari.

De-asemenea, nu doar caldura ci si lipsa apei poate afecta culturile respective, asa ca persoanele care detin sere sau solarii, isi pot indrepta acum atentia spre plasa umbrire care le va fi de mare ajutor.

Plasa de umbrire este un produs extrem de important pentru agricultori, si care a fost creata folosind cele mai bune materiale, motiv pentru care aceasta este foarte solicitata in diferire industrii, in afara agricultura. In agricultura, plasa de umbrire se foloseste in solarii si sere, pentru ca nu permite ca razele puternice ale soarelui sa afecteze culturile existente.

Plasa de umbrure este foarte rezistenta si durabila, iar agricultorii o folosesc datorita faptului ca asigura o foarte buna protectie impotriva vantului si este tratata impotriva radiatiilor UV.

Dat fiind faptul ca o asemenea plasa este foarte usor de instalat si le ofera o serie imporrtanta de avantaje semnificative agricultorilor, putem spune ca plasa de umbrire este o alegere ideala in momentul in care acestia cauta rapid o solutie simpla si sigura.

Agricultorii care intentioneaza sa aleaga o plasa de umbrire pentru serele si solariile lor, isi pot indrepta atentia spre o plasa care ofera un grad de umbrire de 35%, si care are o grosime de 36g/mp.

De-asemenea, precizam faptul ca o astfel de plasa de umbrire are o durata de viata de aproximativ 2-3 ani, asa ca agricultorii pot alege cu incredere o asemenea plasa.

Cei care doresc, pot opta pentru o plasa de umbrire pe care sa o foloseasca si pe post de gard de umbrire, insa aici ar fi indicat ca gradul de umbrire sa fie undeva peste 60%.

Asadar, dupa cum se poate vedea, cei care se ocupa de agricultura, ar fi indicat sa isi indrepte atentia cat mai repede spre o astfel de plasa de umbrire care le poate proteja culturile de puternicile si daunatoarele raze ultra violete.

Cei care nu opteaza pentru achizitionarea unui asemenea produs risca foarte mult, iar din acest motiv, sunt foarte mari sansele ca ale lor culturi sa fie compromise, iar apoi sa regrete ca nu au achizitionat o asemenea plasa pentru a le proteja culturile.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply