Website finalizat, deschidere oficiala 22 Ianuarie 2014

Share Button

Salutare natiune. Dupa 24 ore de foc, de munca fara oprire am reusit sa pun pe picioare site-ul tutit.ro.
Stiu, poate par nebun, dar cred ca sunt peste doi ani de zile de cand imi doresc sa am propriul meu site care sa contina articole din domeniul it&c si de fiecare data am zis ca o sa fac, o sa fac. Asa ca, am pus piciorul in prag si cand am intrat la computer am stat pana am realizat ce se vede acum.

Am mers pe ideea pe care eu imi construiesc un website, si anume simplu si curat, fara reclame si ‘n’ module instalate. Dupa cum puteti observa, site-ul se misca foarte bine, pe aceasta cale tin sa le multumesc si celor din echipa ‘hostico’ pentru ca au niste servicii de calitate si sunt foarte intelegatori, sper sa ramana asa pe toat adurata colaborarii.

Incepand de azi, 22 Ianuarie 2014, o sa incep sa scriu articole cu si despre computere, internet, tehnologie, cam tot ce cuprinde domeniul IT&C. De asemenea, o sa fac un efort sa dezvolt cat de mult pot, adica sa postez zilnic soft-uri utile in ramura “Download”, sau cum o numesc eu “centrul de resurse pentru computer tutit.ro”.

Astept feedback-uri / propuneri / idei de la dvs. legate strict de tutit.ro, pentru acestea puteti lasa un comentariu mai jos.

Iar daca doriti sa primiti fiecare articol in contul Google sau pe Facebook, abonati-va la:

tutit.ro Google Page | tutit.ro Facebook Page

 

Va multumesc!
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply