Ce culori sa alegeti pentru un eveniment perfect?

Share Button

Desfaşurarea unui eveniment perfect necesita multa munca, informare şi implicare din partea gazdei, astfel ca nu este un punct atat de uşor de atins pe cat se spune ca este.

Cu toate acestea, este nevoie sa tineti cont de anumite detalii care pot face diferenta in ziua evenimentului. Iar in cadrul acestor detalii, putem mentiona şi alegerea culorilor, un subiect foarte important, care reuşeşte sa puna in dificultate şi persoanele cu experienta.

Aşadar, inainte de a lua alegerea potrivita, haideti sa descoperim impreuna de ce elemente trebuie sa tineti cont pentru un eveniment cu nuante “de poveste” 

Aspectul locatiei

Inainte de a face planul decorarii salonului, cel mai probabil il veti vedea, astfel incat sa va formati o opinie cu aspectul sau interior şi exterior. Analizati cu atentie fiecare detaliu, dar şi culorile care predomina in restaurantul ales, astfel incat sa va puteti raporta la acestea inainte de a lua marea decizie. Astfel, veti vedea ca va fi mult mai uşor sa alegeti culorile care sa va defineasca evenimentul, fara sa fie nevoie de numeroase cautari.

Atmosfera pe care o veti crea

Aici ar trebui inclusa şi personalitatea dumneavoastra. Daca sunteti o persoana dinamica, joviala, dornica de a crea o atmosfera energica, este clar ca veti opta pentru culori mai intense şi mai vibrante, care sa va descrie personalitatea.

In schimb, daca optati pentru eleganta şi rafinament, atunci cel mai probabil vi se potrivesc culorile mai pastelate, care vor aduce un aer mai romantic intregii seri. 

Anotimp

Daca nu doriti sa va raportati la restaurantul ales, atunci un alt criteriu de care puteti tine cont atunci cand urmeaza sa alegeti culorile pentru nunta ar putea fi sezonul in care urmeaza sa se desfaşoare evenimentul dumneavoastra.

De exemplu daca evenimentul va avea loc toamna, atunci puteti alege culorile calde, cum ar fi roşul, galbenul, portocaliul sau alte culori din aceasta sfera cromatica. In schimb, daca evenimentul se va desfaşura iarna, atunci recomandarea noastra este sa optati pentru culori mai reci, cum ar fi albastrul sau chiar şi albul.

In final, daca inca aveti nelamuriri, mai avem o solutie pentru dumneavoastra. Maldini este unul dintre localurile cu sali de evenimente din Timişoara, care ofera clientilor sai posibilitatea de amenajare a restaurantului pentru evenimentul dumneavoastra. Echipa va va oferi consultanta pe tot parcursul decorarii salii, astfel incat la final, sa aveti o locatie de vis, exact asa cum v-ati dorit.Advertisement

No comments.

Leave a Reply