Despre criptomonede si modul de a le gestiona pe telefon

Share Button

Despre criptomonede si modul de a le gestiona pe telefonUn termen tot mai utilizat care se se refera la niste intrumente financiare care au diferite caracteristici tehnice si practice. Ele reprezinta monede virtuale, o modalitate de plata, dar totodata un depozit de valoare.

Sunt criptomonedele o investitie buna?

Investitia intr-o criptomoneda, in 2021, poate sa va imbogateasca, dar totodata va poate face sa pierdeti toti banii. Este cea mai riscanta investitie dar si cea care va poate aduce cel mai mare profit. Reprezinta cea mai buna investitie atunci cand doriti sa aveti acces direct la monedele digitale, dar o alternativa mai sigura, insa cu profit mai mic,  o reprezinta achizitia de actiuni la companiile care au acces la criptomonede.

Care este ce mai cunoscuta criptomoneda?

Cea mai folosita criptomoneda despre care a auzit fiecare dintre noi este Bitcoin-ul. Acesta a aparut in 2009, iar rularea si folosirea lui are la baza un registru in care sunt inregistrare tranzactiile care sunt distribuite intre foarte multe calculatore.

Actualizarea acestor register presupune niste verificari de forma unui puzzle, ceea ce face din BTC sa aibe o siguranta si securitate foarte mare in fata fraudatorilor. Datorita renumelui, pretul unui BTC a crescut atat de mult incat astazi achizitia unui Bitcoin depaseste 62000 USD.

Care este cea mai volatila criptomoneda?

Volatilitatea criptomonedei se refera la fluctuatiile de pret pe care aceasta le poate avea pe piata financiara, intr-un interval de timp. Tototdata, reprezinta si un avantaj, mai ales pentru aceia care speculeaza piata, facand posibila sporirea averii, atunci cand pretul criptomonedei scade sau cand are loc o crestere a cursului de schimb.

In acest moment, criptomoneda cu volatilitatea cea mai mare este Ethereum (ETH). Ea a ajuns la un prag de 4000 USD, in luna mai 2021, plecand de la 730 USD, in ianuarie 2021.

Cum poti transforma Bitcoin in bani cash?

Transferul unui Bitcoin intr-un cont bancar, urmeaza acelasi procedeu ca atunci cand doriti conversia intr-o alta valuta, a unei sume de bani. Dar trebuie sa tineti cont ca, schimbul valutar nu este influentat de actiunile economice ale bancii central sau a unor guverne, ci este dat de cererea de cumparare a acestuia.

Numarul de persoane care doresc sa achizitioneze un Bitcoin si cat sunt dispusi acestia sa ofere, determina valorea pe care o veti primi cand veti dori schimbarea in bani. Dar pentru a schimba in bani cash, un bitcoin, cea mai simpla metoda o reprezinta tranzactia peer-to-peer. Aceasta presupune sa va vindeti criptomoneda direct unei personae fizice.

Care este cea mai buna aplicatie mobila de schimb si tranzactionare a criptomonedelor?

Alegerea unei aplicatii mobile pentru criptomonede, implica sa stiti ce informatii si actiuni doriti sa efectuati in cadrul ei. Cele mai multe aplicatii ofera o serie de functii suplimentare, pe care sa le folositi. Spre exemplu, aplicatia Coinbase, va ofera posibilitatea de a castiga gratuit criptomonede si de a familiariza cu modul de tranzactionare.

Cu aplicatia Robinhood, pe langa criptomonede, puteti tranzactiona si actiuni.  Nu uita ca atunci cand aplicatiile sunt utilizate la nivel intensiv, este posibil ca ecranul sa se sparga pentru ca riscul ca telefonul sa iti scape creste proportional cu timpul in care il tii in mana. Daca se intampla asta, intra pe inlocuire display Xiaomi si inlocuieste rapid displayul.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply