Idei de jocuri pe care sa le testezi anul acesta

Share Button

Jocurile sunt foarte populare in Play Store pentru platforma Android. Fara indoiala, jocurile video care au avut o mare influenta in ultimii 10 ani este jocul cu mingea pentru telefoane mobile, mecanica este simpla si in acelasi timp destul de captivanta pentru publicul larg.

Genul a fost reconvertit in ultimii ani, odata cu asta au aparut titluri foarte diferite in care pe langa aruncarea mingii puteam face si alte sarcini diferite. Daca nu ati jucat inca niciunul dintre ele, merita sa tineti cont de aceasta lista lunga, pentru ca sunt multe disponibile. Daca intampini probleme cu bateria, recomandam inlocuire baterie Huawei.

Shoot Bubble

Daca va plac jocurile clasice cu bile, acesta este titlul pe care il cautati, deoarece Shoot Bubble ne va permite sa adunam trei bile de aceeasi culoare pentru a exploda. Daca ecranul se termina, vom pierde, asa ca va trebui sa tragi cat mai multe pop-uri atunci cand te alaturi culorilor.

Este unul dintre cele mai simple jocuri cu bile, in ciuda acestui fapt, este cel care creeaza dependenta datorita faptului ca fiecare nivel va fi mai complicat, asa ca daca treci de nivel, acestea vor iesi mai repede de fiecare data. Are peste 300 de nivele de puzzle-uri, asa ca vei avea multe ore de joaca.

Shoot Bubble are deja peste 100 de milioane de descarcari, fiind astazi un favorit al intregii comunitati Android datorita scorului mare pe care l-a primit. Functioneaza pe toate dispozitivele Android cu versiunea 1.1 sau mai mare, deoarece nu necesita prea mult hardware

Bubble Burst Ball Games

In Bubble Burst Ball Games, te vei implica intr-o calatorie de salvare a animalelor de companie alaturi de mama urs panda, un urs prins in bile colorate. Are un mod puzzle cu care poti sa tragi cu mingea pe harta de pe ecran si sa salvezi toate animalele prinse in bile pentru a trece la nivelul urmator.

Modul enoless va va permite sa jucati clasicul joc de impuscat bile, trebuind sa trageti in bile, dar sa nu atingeti cablurile exterioare pentru a evita sa pierdeti. Jocul are peste 100 de puzzle-uri si provocari atractive, interfata este destul de subtila, cu personaje destul de dragute.

Este usor de jucat, dar trebuie sa obtii 3 stele. Pentru fiecare nivel, trage cel putin 3 bule de aceeasi culoare pentru a le face sa explodeze. Ai nevoie de Android 4.1 sau o versiune mai recenta pentru a juca acest joc, care este gratuit in Play Store.

Kick the target

Atunci cand lovesti tinta cu mingea, aceasta o doboara sau explodeaza. In acest fel, reuseste sa inscrie pentru a sterge totul si a trece la nivelul urmator.

Are doua moduri, primul dintre ele este modul de limitare a mingii, cu care poti lovi cutii, fructe, sparge placi si o serie de alte tinte diferite. Modul cu limita de timp ne va face sa lovim tinta din dosar, sa tragem cu parasuta, sa lovim un butoi cu ulei, sa lovim jucaria roly-poly si alte obiecte.

Are, de asemenea, un mod multiplayer compatibil pentru a juca cu prietenii, familia si cunostintele tale, are pana la 16 limbi, inclusiv spaniola. A avut peste 10 milioane de descarcari si ruleaza pe Android 4.1 sau o versiune mai recenta.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply