Psihologia cafelei – ce spune tipul de cafea pe care îl bei despre personalitatea ta?

Share Button

Consumul de cafea este probabil un obicei zilnic pentru majoritatea dintre oameni, un ritual fără de care nu își pot imagina dimineața sau o pauză la birou. Se știe că această băutură stimulează, reduce nivelul de stres și are un efect benefic asupra stării de bine. De asemenea, are un efect pozitiv asupra sănătății. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că tipul de cafea pe care îl bei spune multe despre personalitatea ta.

Espresso

Băutorii de espresso sunt „lideri” Ei știu ce vor și cum să realizeze acel lucru. Sunt foarte muncitori, uneori capricioși. Ei își stabilesc scopurile pentru care se străduiesc, fără a fi interesați de jumătăți de măsură. Fanii unei căni de espresso sunt oameni strălucitori, plini de resurse și ambițioși și sunt deseori considerați modele de către cei din jur.

Un espresso dublu este băut de oameni de încredere și practici, devotați ocupației, muncii lor și ghidați de logică și bun simț. Manipularea nu funcționează asupra lor. O persoană care comandă un espresso dublu nu poate funcționa fără o doză specifică de cofeină. Ceașca cu lichidul negru este ca aerul pentru ei. Fără cafea, devin ușor distrași și își pierd claritatea gândirii.

Cappuccino

Consumatorii de cappuccino tind să fie obsesivi și vor să controleze totul. Sunt oameni creativi, cinstiți și motivați. Sunt foarte prietenoși, dar s-au plictisit de oamenii lipsiți de imaginație. Cu toate acestea, dacă îi ai în grupul de prieteni, te vei simți grozav în compania lor. În general, sunt niște vorbitori înrăiți, căci pot vorbi ore întregi.

Sunt oameni curioși de lume și optimiști creativi. Iubitorilor de cappuccino nu le plac schimbarea și inovația, ei fiind niște tradiționaliști. Calmul, onestitatea și loialitatea sunt cele mai mari puncte forte ale lor.

Latte

Cei care aleg capsule lapte Dolce Gusto pentru aparatul de cafea sunt persoane calde, vesele și deschise. De obicei, leagă prietenii care durează ani de zile pentru că sunt persoane de încredere. Te poți baza oricând pe ei și să le încredințezi cele mai mari secrete ale tale. Cei care preferă acest tip de cafea iubesc muzica, călătoriile și basmele, fiind niște aventurieri relaxați. Se simt cel mai bine în compania familiei și a prietenilor.

Cafea cu gheață

Fanii acestei băuturi sunt oameni curajoși, pasionați de aventuri, noile tendințe și inovații. Ei nu aleg întotdeauna ceea ce este sănătos. Le plac rețelele sociale și sunt activi pe ele. Sunt oameni care trăiesc în grabă continuă și îi poți întâlni peste tot. Sunt și sensibili, căci devin foarte emoționați în legătură cu anumite subiecte.

Cafea neagră

Oamenii cărora le place cafeaua în „stil american”, adică cu apă clocotită dublă, sunt minimaliști calmi și direcți. Le place să simplifice totul. Au o bună intuiție și le place eleganța și stilul bun.

Cafea proaspăt măcinată

Oamenii care beau cafea cu zaț sunt tradiționaliști și nu le place schimbarea. Toate inovațiile, turbulențele și descoperirile din viața lor îi dezechilibrează și îi fac să se simtă inconfortabil. Se luptă adesea între ei și cu personalitatea lor, fără niciun rezultat.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply