Top jocuri sim and farm pentru felefon

Share Button

Jocurile agricole nu sunt cele mai populare dintre jocurile pentru mobil. Cu toate acestea, exista o baza de fani mare si extrem de loiala pentru aceste lucruri. Simulatoarele agricole au mai multe elemente de joc unice.

Jucatorii cheltuiesc bani pentru a planta culturi si a cumpara animale. Ei recupereaza acesti bani, plus un profit atunci cand recolteaza plantele siprodusele de la animale. Fiecare are propria gama de profunzime si sofisticare.

Cele mai multe jocuri agricole sunt mai usoare si mai ocazionale. Cu toate acestea, exista si unele decente. Iata cele mai bune jocuri si simulatoare de ferme pentru Android! Daca te joci mult protejeaza telefonul cu carcase iPhone.

Simulator de agricultura 20

Populara franciza Farming Simulator merge cu lansarea sa din 2020. Jocul este foarte asemanator cu predecesorii sai. Iti iei o ferma, cultivi lucruri, le recoltezi si le vinzi cu profit. Marea atractie a acestui joc este gama larga de masini pe care le poti folosi, inclusiv peste 100 de vehicule de marci cunoscute.

In plus, poti avea grija de cai, te poti bucura de o grafica peste medie (pentru acest gen) si chiar poti conduce vehiculele din cabina de pilotaj. Acesta costa 27 de lei, cu cateva achizitii optionale incorporate. In fiecare an apare o noua versiune a acestuia. Daca nu actualizam aceasta lista de ceva timp, verificati Google Play pentru versiuni noi.

Hay Day

Hay Day este un joc de agricultura incredibil de popular de la Supercell, creatorii lui Clash of Clans, Clash Royale si Brawl Stars. De fapt, este un joc agricol mobil destul de mare. Curatati vechea ferma, plantati culturi, ingrijiti animalele si deblocati diverse cladiri si alte imbunatatiri.

Exista, de asemenea, un oras de explorat, un magazin pe marginea drumului de condus, un mini-joc de pescuit si poti chiar sa-ti construiesti propriul oras. Este o experienta uriasa, cu o tona de continut de facut. Exista un motiv pentru care acest joc are peste 100 de milioane de descarcari. Acestea fiind spuse, este un joc freemium. In rest, este destul de bun.

Township

Township este un alt hibrid popular de tip low-key intre un simulator de construire a unui oras si un joc de agricultura. Jucatorii construiesc un oras, extrag resurse si gestioneaza orasul ca de obicei. De asemenea, puteti planta culturi, creste animale si castiga bani pentru oras. Un alt element important este construirea unei gradini zoologice in care sa pastrezi toate animalele in siguranta.

Acesta este, evident, un joc ocazional. Cu toate acestea, este una dintre cele mai mari pe care le-am vazut vreodata. In esenta, exista trei jocuri mobile intr-un singur titlu si credem ca acesta este motivul pentru care oamenii il plac. Nu va veti plictisi prea curand cu acesta. Totusi, este un joc freemium. In rest, este o experienta de joc mobil peste medie.

Blocky Farm

Blocky Farm este unul dintre cele mai bune jocuri cu ferme de pe Android. In acest joc, vei trai viata unui magnat al fermei si vei experimenta viata unui sat. Vei fi responsabil de gestionarea fermei tale si de modernizarea acesteia.

In plus, veti fi responsabil si de ingrijirea animalelor si de schimbarea sistemului meteo. In concluzie, Blocky Farm este un joc de agricultura foarte complet si iti va placea la nebunie.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply