Cum ne pot imbunatati aplicatiile mobile viata?

Share Button

Cum ne pot imbunatati aplicatiile mobile viata?Ele sunt un medicament. Nu se pot numi altfel. Nimeni nu poate pleca de acasa fara sa-si ia smartphone-ul. Daca din orice motiv ai uitat, este timpul sa te intorci. Am ajuns in acel punct de dependenta.

Adevarul este ca telefoanele mobile ne fac viata mai usoara, deoarece ne permit sa indeplinim o mie si una de functii cu ele.

Vrei sa verifici vremea? Vrei sa faci o poza? Vrei sa stii cum sa ajungi la o locatie anume? Vrei sa-ti verifici programarile pentru saptamana viitoare?

Pentru toate aceste functii exista acelasi raspuns: “scoate telefonul mobil“. De fapt, am putea fi asa timp de cateva zile. Si asta pentru ca capacitatea de actiune a smartphone-urilor s-a inmultit la limite nebanuite datorita aspectului aplicatiilor.

Aceste programe mici specifice telefonului ne-au facut pe toti si mai atasati. Pentru a nu avea probleme cu autonomia, pune un nou acumulator original.

Cine nu a pierdut cateva ore din viata cautand pe internet informatii despre care sunt cele mai bune aplicatii pentru telefonul lor?

Din moment ce stim ca va plac aplicatiile la fel de mult ca si noi, am creat un articol special despre ele.

Nu lasati mobilul departe, cu siguranta veti avea nevoie de el.

Aplicatii pentru fiecare fateta a vietii

Boom-ul aplicatiilor a inceput sa devina popular odata cu utilizarea Whatsapp. Dintr-o data, in cateva zile, mesajele traditionale ale unei vieti au inceput sa dispara.

Daca voiai sa vorbesti cu cineva, trebuia sa descarci “bila verde” (din asta, multi oameni au numit Whatsapp asta). Nu a existat alta optiune.

Daca “bila verde” a fost primul simptom ca aplicatiile ne-au schimbat viata, ce zici de retelele sociale.

Facebook, Twitter, Instagran, Linkedin sunt exemple foarte reale ale modului in care vietile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Doar un detaliu, daca te gandesti la asta, celebritatile nu mai trimit comunicate de presa. Acum tasteaza 140 de caractere pe Twitter sau incarca o fotografie pe Instagram cu un mesaj misterios.

Cu toate acestea, de multe ori cel mai dificil lucru este sa gasiti aplicatiile care merita cu adevarat. Pentru a va face o idee, in 2014 au existat deja mai mult de un milion si jumatate de cereri.

In Google Play exista deja 30 de categorii inregistrate pentru a incerca sa clasifice un numar atat de mare de aplicatii: munca, social, calatorii, sanatate, jocuri, carti…

Accesati Google play si n acest fel, nu va trebui sa testati o aplicatie dupa alta fara sa stiti daca sunteti cu adevarat interesat, acolo le gasiti pe toate, asadar, aveti de unde alege ce va este necesar.

Cresterea relatiilor prin micul ecran

Nu, nu ne referim la televiziune. Micul ecran care are onoarea de a lua premiul intai in ceea ce priveste stabilirea relatiilor este cel al mobilului.

Mai devreme am comentat ca formele de comunicare s-au schimbat; logic, modurile de a incerca sa flirteze trebuie sa fi facut si asta.

Daca atunci cand internetul a intrat in viata noastra, chat-urile au fost revolutia pentru a nu incheia noaptea singuri, acum totul este gestionat prin aplicatii.

Cu toate acestea, o aplicatie pentru a flirta ofera, de obicei, mai multe posibilitati.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply