Extensii de gene fir cu fir – ce sunt si cum se folosesc?

Share Button

Extensii de gene fir cu fir - ce sunt si cum se folosesc?Veti avea la dispozitie o gama larga de cele mai bune materiale sintetice filiforme in cea mai usoara fibra pentru a crea un aspect mai seducator si mai profund. Extensiile sunt disponibile in diferite lungimi, culori si grosimi si pot fi purtate in timp ce dormiti, faceti dus, inotati, etc.

Diferitele tipuri de extensii gene fir cu fir disponibile difera de genele false prin faptul ca sunt aplicate individual (una cate una) peste fiecare geana naturala. Genele care urmeaza sa fie aplicate pot avea urmatoarele curburi: J, B, C si D. Care este diferenta dintre genele J, B, C si D?

  • J-Curl – pentru gene drepte
  • B-Curl – pentru genele naturale cu o usoara curbura
  • C-Curl – pentru genele naturale cu curbura normala
  • D-Curl – pentru gene naturale cu o curbura accentuata

J-Curl Lashes.

Acestea au o forma similara cu cea a genelor normale si sunt folosite pentru a crea un aspect natural. Extensiile de gene J-Curl au cea mai moderata curbura de extensie, simuland curbura naturala a genelor. Prin urmare, acest tip de bucle este mai potrivit daca doriti sa obtineti un aspect natural. Cu curbura sa foarte usoara, aceasta curbura seamana foarte mult cu forma genelor naturale.

B-Curl Lashes

Acestea au o curbura medie si sunt folosite pentru a da un plus de inaltime genelor drepte. B-Curl este mai potrivit pentru clientele care au genele foarte drepte in mod natural, deoarece au o usoara curbura.

Aceste extensii de gene nu sunt la fel de J-Curl si nici la fel de curbate ca C-Curl, ci sunt undeva la mijloc, oferind rezultate extraordinare pentru genele drepte obisnuite. Acestea se disting prin echilibrul lor intre aspectul “natural” si cel “plin de farmec”. Genele B-Curl Lashes sunt concepute pentru a simula forma genelor curbate cu un ondulator de gene si ofera un volum senzational.

C-Curl Lashes

Acestea au o bucla foarte pronuntata si ofera un efect fantastic de buclat pentru un aspect mai senzual, de “doe-like”. Forma de extensie a genelor C-Curl este cea mai populara si cea mai utilizata, deoarece creeaza un aspect plin de farmec, foarte dorit de clienti.

Genele C-Curl sunt concepute pentru a simula forma genelor dupa ce acestea au fost “permanente”. C-Curl deschide frumos ochiul cu bucla sa si se imbina foarte bine cu B Curl.

D-Curl Lashes

Au o curbura extrema. D-Curl sunt folosite atunci cand doriti sa generati o deschidere puternica si izbitoare a genelor si a ochiului. Cu acest tip de extindere, rezultatul va fi extravagant si excentric. Genele D-Curl ofera un adevarat efect WOW, cu o curbura extrema care este atat capricioasa, cat si senzuala!

Detalii diametru

  • 0,05 mm
  • 0,07 mm
  • 0,10 mm
  • 0,12 mm

Acestea sunt grosimi folosite pentru a crea efecte fantastice de volum. Datorita usurintei lor extreme, acestea se aplica de mai mult de doua/trei ori pe o singura geana naturala. In practica, acestea sunt potrivite pentru crearea de efecte de la 2D/3D incolo sau pentru extensiile de gene pe genele inferioare.

Acestea sunt gene ultrafine, in mare parte din fibre de matase, care pot fi aplicate pentru a da volum genelor rare sau cu putin corp.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply