Caracteristicile celor mai bune casti bluetooth

Share Button

Caracteristicile celor mai bune casti bluetoothEpoca setului cu casca traditional Bluetooth se apropie usor de sfarsit. Daca va uitati la Amazon sau orice alt mare comerciant cu amanuntul, veti vedea ca sistemele de casti de acum 10 ani au evoluat in mare masura in casti Bluetooth stereo, dintre care aproape toate includ microfoane pentru a efectua apeluri.

In timp ce exista inca sisteme de casti mono in vanzare, multe dintre ele sunt produse la o calitate scazuta si cererea pentru acestea este destul de redusa.

Deci, lista noastra cu cele mai bune seturi de casti Bluetooth evolueaza si ea. Impreuna cu setul cu casca dedicat, analizam inclusiv modele stereo. Majoritatea celor mai bune sisteme de casti fara fir, au microfoane si butoane de control apeluri, desi microfoanele nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate.

Alegerea setului cu casca Bluetooth potrivit poate parea simpla, dar de fapt vine cu o provocare unica pentru toate castile si tot ce trebuie pus in ureche: Este greu (si nu complet sanitar) sa incercati produsele inainte de a da banii.

Dar o componenta majora a succesului unui set de casti depinde de modul in care se potriveste si se simte – si care variaza foarte mult de la persoana la persoana sau chiar de la ureche la ureche. Alti factori importanti includ calitatea sunetului, designul, stilul, durata de viata a bateriei si caracteristicile suplimentare. Am ales 4 puncte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cumperi un set cu casca Bluetooth:

  1. Mono vs. Stereo

Castile stereo nu sunt doar pentru a asculta muzica. De asemenea, efectueaza apeluri, adesea destul de bine. Deci, daca va ganditi la o pereche de casti fara fir pentru apeluri, este posibil sa nu aveti nevoie de un headset mono separat, Bluetooth. Toate castile stereo din lista noastra fac si apeluri.

Acestea fiind spuse, castile stereo sunt de obicei mai mari si mai grele decat castile mono si in timp ce o pereche de casti mono poate fi minunata pentru a asculta apelurile, abilitatile de anulare a zgomotului de iesire ale microfoanelor lor, nu pot depasi zgomotul stradal. Plantronics Voyager Focus UC combina atat calitatea audio stereo cat si anularea zgomotului de iesire.

2. Calitatea apelurilor

Calitatea apelurilor este o problema in ambele directii; un set de casti s-ar putea sa sune complet si clar in casca, dar apoi sa transmita o versiune mai slaba, computerizata, a vocii tale, persoanei cu care vorbesti.

Daca proprietatile calitatative ale apelului sunt cea mai importanta caracteristica pentru dvs., veti dori sa verificati optiunile Plantronics Voyager 5200 sau Voyager Focus UC.

3. Anularea zgomotului

Cat de bine puteti fi auzit cand va aflati intr-o masina in viteza rapida, cu geamurile deschise sau in mijlocul unei sali de conferinte zgomotoase? Castile care pot face acest lucru sunt destul de rare si de obicei costa mai mult.

Setul cu casca cu doua sau trei microfoane, de obicei, efectueaza cel mai bine astfel de apeluri, deoarece exista cel putin un microfon dedicat detectarii zgomotului ambiental, pe care setul cu casca poate apoi sa il anuleze folosind algoritmi adaptivi de procesare a semnalului digital.

4. Durata de viata a bateriei

Un principiu foarte important pentru castile mono: Daca nu doriti sa le incarcati des, alegeti-le pe cele mai mari. Castile mai mari inseamna mai mult spatiu pentru baterii mai mari si implicit, o durata de functionare mult imbunatatita.




Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply