Cum alegem decoratiunile de Craciun?

Share Button

Tu de unde iti cumperi decoratiunile de Craciun? Preferi sa le vezi in magazinele fizice, le cumperi online sau conjuctural le achizitionezi de la supermarketuri?

Panglica LED flexibila este actionata de baterii, oferind o iluminare suplimentara coroanei si copacului fara alte prize. Panglica structurata se pune usor pe toata partea verde. Nu decorati voi coroana cu luminite?

Selectati printre brazii nostrii de Craciun pre-decorati, proiectati profesional cu panglica, flori si ornamente. Multe stiluri decorative, impreuna cu ghirlandele, turturii si copacii mici de pus pe masa, sunt disponibile pentru a completa orice decor din casa. Va recomandam sa cautati brazi artificiali de Craciun la oferta.

Decoratiunile de Craciun: coronitele cu luminite

Decorarea usii de Craciun este simplu de realizat, cu coronite din brad. Ele pot sa fie puse si la gura sobei insa acolo se potrivesc mai bine sosetele. Coronitele decorative profesionale, predecorate vin cu lumini intercalate in verdeata si globulete.

Cu stralucirea luminilor, decorul de vacanta poate fi savurat in timpul zilei si seara. Alegeti intre LED-uri sau lumini incandescente cu optiunile de becuri albe, clare si multicolore. Vedeti daca se potrivesc luminile coronitei cu bradul artificial din apropiere pentru a da camerei un aspect uimitor, unic.

Coroana ramane una dintre cele mai populare decoratiuni din brad pentru Craciun. Primele coroane decorative traditionale prezentau globulete si ramuri artificiale turnate dupa aspectul arborilor vii pentru a crea un aspect natural.

De exemplu, varfurile coronitei de brad pot fi construite astfel incat sa poata fi usor modelate intr-o miscare laterala, asemanatoare aspectului copacilor naturali din padure. Dupa ce ati selectat coronita, accentul delicat este ar putea fi o decoratiune rosie si stralucitoare sau sa adaugati cateva colectii preferate de Craciun si lumanari pentru a crea o decoratiune noua.

decoratiunile de Craciun

Ghirlandele de Craciun pentru semineu

O tehnica unica si adesea mai putin practica in atarnarea ghirlandelor este de a pune ghirlanda artificiala la lungimi egale, in loc sa o infasurati pe marginile de la semineu. Acest stil de agatat ghirlanda lasa o multime de spatiu pentru afisarea altor decoratii specifice acestui sezon de vacanta.

O idee proaspata de a decora marginile este de a plasa ornamente colorate intr-o varietate de pahare sau vase transparente. Gradina decorativa din Harvest Crimson arata festiva si vesela cu poinsettii rosii, fructe de padure si ornamente puse in verdeata.

Decoratiunile de Craciun: ghirlandele decorative in stil rustic

Includeti ghirlande decorative, cum ar fi argintiul, Aspen sau Poinsettia Florala, in ideile decoratiunilor de Craciun pentru a adauga contrast si stil. Ghirlandele arginitii elaborate cu poinsettii luxuriante albe si fascicule de ornamente de argint si aur sunt absolut fabuloase.

Pentru un fundal frumos la ghirlanda, atarnati coroana argintie deasupra semineului sau la usa. Ghirlandele decorative nu sunt foarte lungi, permitand o lungime mai mare pentru a fi drapate pe laturile sau colturile semineului.

Puteti opta de asemenea si pentru ghirlande subtiri

Incorporarea unei ghirlande subtiri, cum ar fi cea din ramuri de molid, este o modalitate foarte buna de a adauga un verde crud in decorurile de Craciun si permite in continuare sa afisati aranjamente de Craciun, ornamente si decoratiuni. Grinzile decorate creeaza o stralucire in jurul ornamentelor cand sunt asezate in verdeata, iar ghirlanda  arata clasic impodobita cu cateva globuri rosii.

Toate acestea sunt idei simple pentru decoratiunile de Craciun insa voi puteti folosi toate ideile care va vin.



Advertisement

No comments.

Leave a Reply