Cum se inlocuieste bateria de pe iPhone?

Share Button

Cum se inlocuieste bateria de pe iPhone?Daca subiectul inlocuire acumulator iPhone este de actualitate pentru tine si cauti o solutie pentru a schimba bateria de pe dispozitivul tau iPhone iti recomandam sa citesti toate informatiile utile de mai jos. De asemenea, un alt sfat foarte util tine de alegerea service-ului unde iti vei schimba bateria pentru ca cei de la iPhone recomanda ca toate operatiunile sa fie facute intr-un service autorizat unde poti sa fii sigur ca toate piesele schimbate si inlocuite sau reparate vor fi originale. Nu incerca sa iti cumperi bateria de pe site-urile din America sau de la surse necunoscute si nici nu apela pentru reparatii la service-uri de care nu stii nimic si care par prea mici pentru a fi autorizate. Risti sa ai o baterie fake si aceasta are tot potentialul de a fi mai slaba decat cea dinainte deci ai posibilitatea de a deveni dependent de bateria externa sau vei cheltui mai mult pentru a inlocui bateria fake cu una originala.

Sunt foarte multe persoane care considera ca bateria de la iPhone nu poate fi schimbata. Aceasta idee este gresita din mai multe puncte de vedere. Ea se poate schimba chiar foarte usor daca stii cum sa faci si daca esti atenti. Daca nu ai sculele necesare si indemanarea iti recomandam sa faci tot posibilul sa ajungi in service pentru a nu risca sa strici telefonul. Este nevoie de indemanare si de un set corespunzator de scule dar si de o baterie de schimb. Poti sa faci chiar tu aceasta schimbare imediat de bateria arata semne de oboseala.

Cei de la Apple sustin ca dupa in jur de 500 de cicluri de incarcare bateria se degradeaza pana undeva la 80% si procesul va continua. Prin urmare poti deduce logic ca dupa 12 sau 14 luni in functe de ritmul in care iti incarci telefonul autonomia sa va ajunge undeva la 80% din autonomia originala asta daca nu va fi mult mai mica.

Ce poti face in sensul acesta? Trebuie sa tii cont de faptul ca degradarea este ireversibila si nu exista nicio aplicatie sau solutie inteligenta care sa te ajute sa faci economii la baterie. Unica solutie este sa schimbi bateria si acest lucru poate fi posibil fie prin operatiuni manuale acasa fie prin incredintarea responsabilitatii unui service.

Pentru inceput este bine sa tii cont de faptul ca daca te decizi sa umblii prin maruntaiele propriului telefon pierzi garantia. Ulterior trebuie sa retii si faptul ca tot ce gasesti pe net reprezinta numai sfaturi orientative insa daca ceva se strica esti doar tu responsabil si nu poti da vina pe nimeni.

Va trebui sa iti cumperi o baterie noua pentru iPhone de preferat originala si o trusa speciala pentru reparat iPhone. Acestea se gasesc peste tot pe internet chiar la preturi avantajoase.

Cu surublenita existenta se vor deschide suruburile existente langa fanta conectorului de incarcare. Cu ventuza speciala tebuie sa ridici capacul de la telefonul inteligent si sa il indepartezi cu atentie.

Mai desfaci cateva suruburi si poti inlocui bateria. Ulterior trebuie sa pui totul la loc.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply