Cum sa iti conservi telefonul pentru a il vinde la un pret bun

Share Button

Cum sa iti conservi telefonul pentru a il vinde la un pret bunChiar si atunci cand mergi la un amanet telefoane tot vanzare se numeste. Practic tu duci telefonul de care nu mai ai nevoie si ei iti vor da bani pe el. Nu e necesar sa fii intr-o situatie critica pentru a face asta. Poti doar sa fii o persoana comoda care vrea sa vanda repede un telefon pe care nu il mai utilizeaza. In fond nici macar nu conteaza acest aspect. Ideea e ca inca din timpul vietii telefonului este foarte bine sa te gandesti la conservarea lui si acest lucru nu se va putea face ulterior folosirii ci inca de cand ai pus prima data mana pe el. Chiar daca acum vei spune ca nu o sa ai nevoie sa il vinzi poti sa fii putin precaut si sa ai grija de el. Pana la urma telefonul tau este cartea ta de vizita, daca scoti pe masa un telefon care arata foarte rau oamenii isi vor face o parere proasta despre tine.

Foloseste o husa dar si o folie de protectie

Husa in general protejeaza carcasa telefonului iar folia va proteja ecranul. Chiar si in momentul in care utilizezi o husa de tipul carte recomandarea noastra este sa pui si o folie. Husa de tip carte se tine deschisa de cele mai multe ori cand vorbesti la telefon pentru simplul motiv ca interlocutorul nu te aude daca vorbesti cu ea inchisa si prin urmare ai nevoie in mod clar de o folie care sa te protejeze cand telefonul cade. Sa trecem peste ideea de dus la amanet telefoane acest smart phone pe care il ai, gandeste-te ca daca display-ul tau se sparge vei plati foarte mult inlocuirea pentru ca sa se intampla in general cu toate ecranele mici care costa mult mai mult decat cele mari.

Curata telefonul periodic

Apa si sapunul nu a omorat pe nimeni si nici solutia de curatare nu iti va omori telefonul, deci iti recomandam sa o folosesti. In momentul curatarii este bine sa folosesti lavete sau servetele speciale si poti chiar utiliza o carpa din microfibra sau piele de caprioara cum sunt cele folosite la ochelari. Acestea curata bland telefonul tau si nu lasa zgarieturi in urma. Poti folosi inclusiv solutie de geamuri pentru a curata ecranul telefonului, in cantitati rationale desigur si asigura-te ca nu freci prea energic suprafetele pentru ca e posibil sa lasi urme.

Poti apela la solutii de protectie speciale

Atunci cand lucrezi in medii speciale cum ar fi pe santiere, pe plaja sau mina, de exemplu, este bine sa ai solutii speciale de protectie cum ar fi husele si carcasele pentru anumite medii. Poti cumpara de exemplu o husa foarte buna si calitativa pentru rezistenta la apa si impermeabilizare. O astfel de husa impiedica patrunderea apei in telefon si daca lucrezi mult cu apa telefonul tau va rezista.

Daca esti pe santier si telefonul risca sa cada des iti recomandam o husa cu picioruse de sustinere care te va ajuta clar sa iti protejezi ecranul de socuri.




Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply