Trucuri esentiale pentru iPhone

Share Button

Am avut un iPhone de ani de zile. Dar mi-a luat mult timp sa cunosc toate sfaturile si trucurile utile. Pentru a va ajuta sa utilizati mai bine iPhone-ul, am selectat niste trucuri pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc. Aceste trucuri functioneaza cu toate iPhone-urile.

  1. Faceti o fotografie cu butonul de volum

Este mult mai convenabil pentru a face o fotografie in acest fel, trebuie doar sa faceti click pe butonul „+” sau „–” de pe volum pentru a declansa fotografia.

  1. Utilizati Google Maps fara o conexiune la internet

Atunci and plecati in strainatate, puteti utiliza Google Maps ca GPS gratuit fara conexiune la internet. Inainte de a pleca, cand inca mai aveti o conexiune, pur si simplu mergeti la harta care va intereseaza si apoi tastati in bara de cautare “harti ok”. Acum, acest card este disponibil chiar si fara o conexiune.

  1. Opriti muzica cu un cronometru

Stiati ca puteti opri muzica care se reda dupa un timp? Acest lucru este foarte util daca doriti sa adormiti cu muzica fara sa va trezeasca in mijlocul noptii. Accesati Clock > Timer > Ringtone si alegeti “Stop Playback”.

  1. Inchideti 3 aplicatii in acelasi timp

Stiati ca este posibil sa inchideti 3 aplicatii in acelasi timp? Pentru a face acest lucru, faceti dublu click pe butonul pornire si utilizati 3 degete. Cand aveti o multime de aplicatii deschise, aceasta economiseste timp si creste viteza iPhone-ului sau iPad-ului.

  1. Utilizati Cautarea Spotlight ca un profesionist

Cand efectuati o cautare Spotlight (glisand in jos pe ecranul de pornire), aveti acces la aproape tot ceea ce este stocat in iPhone. Gasiti persoanele de contact (care pot fi cautate dupa nume sau numar), aplicatii, mesaje, evenimente din calendar, melodii, videoclipuri si multe altele. Puteti personaliza unde se face cautarea accesand Setari > General > Cautare Spotlight. Pentru a economisi timp, puteti utiliza direct cautarea spotlight, pentru a efectua un apel telefonic, pentru a trimite un mesaj (in loc sa accesati lista de persoane de contact).

Acest lucru va permite sa gasiti rapid o aplicatie din sutele pe care le aveti sau sa gasiti o melodie in loc sa incercati sa o gasiti in toate listele de redare. Poti cauta muzica dupa titlu, artist sau album.

  1. Stergeti ultima cifra de pe calculator in loc sa stergeti totul

Cand facem o greseala pe calculator, primul reflex este sa apasam C. Iar ca rezultat, trebuie sa rescrieti din nou numarul intreg. Dar daca aveti un singur numar de modificat, trageti cu degetul de la stanga la dreapta pentru a sterge ultimele cifre tastate. De asemenea, functioneaza de la dreapta la stanga.

  1. Incarcati iPhone de 2 ori mai rapid cu modul avion

Daca puneti telefonul in modul avion, acesta se va incarca de 2 ori mai repede. Incercati acest truc atunci cand calatoriti, intr-adevar economiseste timp. Retineti ca puteti incarca, de asemenea, iPhone-ul mai repede folosind incarcatorul de iPad.

Sper ca aceste trucuri sa va ajute sau cel putin sa va aprinda un beculet de „Hey, eu nu stiam de asta…Ce tareee” si sa va distrati incercand aceste trucuri. Insa daca aveti cumva Iphone-ul stricat si nu puteti sa faceti nimic cu ecranul atunci incercati reparatii de iPhone Timisoara, o sa va ajute cu siguranta!

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply