Cele mai bune jocuri pentru smartphone-urile Android si iPhone

Share Button

Cele mai bune jocuri pentru smartphone-urile Android si iPhonePiata este acum plina de jocuri video pentru smartphone-uri si tablete de tot felul. Si in fiecare zi se nasc altele noi gata sa invadeze magazinele Apple si Google. Aceasta oferta uriasa face adesea dificila gasirea de jocuri care merita cu adevarat descarcate. In acest articol vei gasi atat jocuri video gratuite, cat si cu plata.

Colectia este actualizata in fiecare luna, asa ca daca ai cautat o selectie a celor mai bune jocuri pentru Android sau iOS completa si in pas cu vremurile, salveaza imediat acest articol in favorite si tine-l mereu la indemana.  Alege si accesorii telefon de buna calitate.

Cele mai bune jocuri iOS: Actiune si RPG

Fantasian

De la creatorul Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi, vine Fantasian, un joc de rol spectaculos plasat intr-o lume foarte bogata formata din peste 160 de diorame in care mediile detaliate sunt combinate cu personajele in 3D.

Aventura principala dureaza aproximativ 70 de ore si este plina de elemente narative axate in principal pe misiuni, oferind jucatorilor posibilitatea de a explora lumea in libertate totala. Fantasian aduce mai multe imbunatatiri ale calitatii vietii genului clasic JRPG, cum ar fi mecanica „Dimengeon Battle”, care permite jucatorilor sa trimita inamicii intalniti anterior intr-o temnita dimensionala separata pentru a simplifica lupta si a maximiza explorarea neintrerupta a locatiilor frumoase.

i NieR Reincarnation

i NieR Reincarnation este primul spin-off al renumitei serii de jocuri video NieR: Automata, plasat in universul narativ creat de Yoko Taro. In acest capitol vom juca rolul unei fete fara amintiri si fara voce in cautarea a ceea ce a pierdut.

Pentru a face acest lucru vom avea sprijinul Mamei, o fantoma misterioasa care ne va ghida prin joc si va fi vocea noastra, in cautarea noastra. Jocul se indeparteaza de mecanica clasica a seriei pentru a ne oferi un gameplay mai concentrat spre genul gacha, dar cu elemente tipice RPG-urilor. Un gameplay cu siguranta mai simplu si potrivit pentru dispozitivele mobile, dar insotit de o tema profunda a memoriei si a amintirilor.

Jocuri multiplayer pentru Android si iOS

Dead By Daylight Mobile

Inspirat de cele mai faimoase filme de cult si groaza, Dead By Daylight este un joc video de actiune horror multiplayer 1vs4 in care un ucigas nemilos vaneaza 4 supravietuitori pe fuga. Jocul, deja disponibil pe PC si pe consola, ajunge si pe mobile. Supravietuieste facand echipa cu prietenii tai sau scapa cu puterile tale si ingropa-i pe toti.

Asumati-va rolul ucigasului si sacrificati supravietuitorii. Preferi sa-ti faci prietenii sa rada sau sa-i sperii de moarte? Acest joc de supravietuire horror 4 vs 1 are ceva pentru toata lumea. Cu toti cei 5 jucatori in acelasi labirint al mortii, surprizele neasteptate si sperieturile bruste sunt intotdeauna la colt.

Jocuri mobile: jocuri video cu carti

GWENT: Jocul de carti The Witcher

Cel mai popular joc de carti din universul Witcher este acum disponibil si pe dispozitivele mobile. Combinand genurile CCG (Joc de carti de colectie) si TCG (Joc de carti de schimb), GWENT te plaseaza in centrul duelurilor PvP online care combina viclenia, cacealmaua, abilitatile de improvizatie si construirea atenta a pachetelor.

Personaje din franciza, cum ar fi Geralt, Yennefer si alti eroi emblematici pot fi inclusi in pachetul tau.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply