Augmentare pometi cu acid hialuronic

Share Button

Din motive estetice, multe persoane apeleaza la procedura imbunataririi aspectului estetic al pometilor. Cu varsta, acidul hialuronic care este in mod natural continut in organismul uman, se diminueaza, devenind necesare astfel de interventii de imbunatatire a aspectului fizic.

Pentru a ne mentine supletea si fermitatea obrajlor, putem sa apelam la procedura de augmentare pometi cu acid hialuronic. Procedura poate avea loc intr-o clinica estetica sau cabinet chirurgical si trebuie intotdeauna performata de un specialist in domeniul chirurgiei estetice sau plastice.

Fata este printre primele zone afectate de trecerea timpului si acest lucru se si vede. Daca mainile le protejam cu manusi iarna, picioarele si trunchiul prin imbracaminte, fata nu o putem proteja indeajuns. De aceea, ridurile se dezvolta mult mai repede in zona fetei, pielea fiind afectata de-a lungul vremii de foarte multi factori externi.

In timp, apare acea imagine de piele lasata care nu este demna de nicio persoana. Pentru a imbunatati aspectul pielii si al fetei, in general, putem sa luam in calcul o interventie de injectare acid hialuronic in zonele cu probleme. Efectul este imediat, iar durerea nici nu exista.

O interventie de acest tip dureaza in jur de o ora, pacientul putandu-si relua activitatile de pana in momentul intrarii la cabinet chiar in aceeasi zi, imediat dupa interventie. Nu este necesar repausul la pat si nici concediul medical. Conform Metamorphosis Center din Bucuresti, o astfel de procedura iti poate intineri aspectul fetei cu 5-10 ani.

Efectele vizibile ale injectarii de acid hialuronic in zona pometilor dureaza pana la maxim 6 luni si depind foarte mult de calitatea pielii pacientului, de varsta acestuia, de zona tratata, de cantitatea de acid hialuronic injectata, de starea de sanatate a pacientului, etc.

In principiu, o alta sesiune de injectare poate avea loc la 6 luni dupa prima, iar cea de-a treia si urmatoarele care vor avea loc, vor fi separate prin perioade de cate un an. Pentru o consultatie dedicata tipului tau de nevoie, contacteaza un specialist chiar astazi.

 

Sursa: http://www.metamorphosiscenter.ro/cheek-augmentation-with-hyaluronic-acid/?lang=en

 Advertisement

No comments.

Leave a Reply