Carte Science Fiction Tokyo Ghoul: re, Vol. 14, by Sui Ishida, 2020

Share Button

Carte Science Fiction Tokyo Ghoul: re, Vol. 14, by Sui Ishida, 2020În această carte Carte Science Fiction Tokyo Ghoul: re, Vol. 14, by Sui Ishida, 2020 planul Furutei functioneaza. Kaneki suge toată viața din Oggai și se transformă într-un monstru uriaș. Asta este Kaneki.

După cum se aștepta bătrânul, Kaneki, care a mâncat o cantitate mare de „Oggai” și s-a transformat într-un dragon, a plecat la secția 24 pe pământ. Înconjurat de exploatare aleatorie și un vuiet singuratic, Tokyo se afla într-o frământare fără precedent. „Vocea” unui vechi prieten răsună.

În timpul campaniei sale distructive prin Tokyo, el devorează mii de cetățeni și transformă fiecare clădire în moloz și cenușă. Orașul se confruntă cu cel mai grav dezastru din istoria omenirii. Dar dintr-o dată cineva se întoarce spre Goat, care a fost întotdeauna alături de Ken, chiar și în cele mai întunecate ore ale sale.

Și împreună iau o decizie care va însemna fie pace, fie moarte pentru toți. Oamenii se află în vârful lanțului alimentar. Totuși, există o creatură care o vânează și o mănâncă – ghoul. Pentru a lupta împotriva acestor canibali, CCG, o organizație de cercetare și exterminare a demonilor, a înființat o unitate specială, Quinks. Sub îndrumarea lui Haise Sasaki, acești tineri anchetatori încearcă să se împace cu ciuma mortală din Tokyo.

Tokyo Ghoul: căutați din nou

În Tokyo, scena vărsărilor de sânge fără sfârșit, demonii și oamenii au deopotrivă misiunea lor personal, iar în culise: căutarea fericirii. Saiko se bazează doar pe el însuși, dar mântuirea lui Shu este complet dependentă de Haise.

Oamenii lui Juzo au nevoie și de ajutorul lui pentru a-și înveseli șeful cu o dulce surpriză. Și în timp ce Hinami se chinuie întrebarea dacă va aparține vreodată de undeva, Kuki vrea să arate din ce este făcut el într-un mod diferit.

Vor găsi fericirea?

Citește această carte Science Fiction Tokyo Ghoul: re, Vol. 14, by Sui Ishida, 2020  deoarece este o poveste care captivează cu personajele sale foarte bine dezvoltate și cu o poveste densă, armonioasă, care nu pare niciodată confuză sau nu este bine gândită.

Groaza și brutalitatea fac parte din poveste, dar există, de asemenea, numeroase momente pline de umor și scene emoționante foarte calde.

Sui Ishida este un mangaka japonez originar din prefectura Fukuoka. Cel mai cunoscut ca autor al manga Tokyo Ghoul. În 2010, la o singură tipărire a cărții Science Fiction Tokyo Ghoul: re, Vol. 14, by Sui Ishida, Tokyo Ghoul a devenit unul dintre nominalizații pentru Young Jump pentru cel de-al 113-lea Mare Premiu.

În toamna anului 2011, Weekly Young Jump a început să publice seria manga Tokyo Ghoul, care a devenit rapid cunoscută. O serie anime a fost filmată pe baza manga.

Oamenii și demonii sunt două specii simțitoare care luptă pentru străzile din Tokyo. Demonii pentru oameni sunt prădători însetați de sânge care merită doar exterminați. Pentru demoni, oamenii sunt singurul aliment disponibil.

Fiecare parte are propriul său adevăr, victimele sale inocente la fel ca și călăii. Și ce ar trebui să facă personajul principal, căruia îi pasă de ambele părți?
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply