Afla totul despre iCloud si alte functii Apple

Share Button

Afla totul despre iCloud si alte functii AppleFrumusetea utilizarii unor dispozitive Apple consta in faptul ca acestea pot fi conectate intre ele prin iCloud. Fie ca doriti sa partajati cu usurinta fotografii sau locatii cu prietenii si familia, fie sa va gasiti dispozitivul atunci cand il pierdeti, iCloud face totul pentru dumneavoastra.

Datorita faptului ca pretul unor reparatii iPhone 6 nu este chiar atat de mare, intretinerea unui astfel de model este destul de usoara, iar avantajele pe care le ofera sunt numeroase.

Doriti sa memorati fiecare fotografie sau videoclip pe care il faceti? Galeria foto iCloud va permite acest lucru, cat si accesarea fotografiilor realizate de pe iPhone, iPod touch, iPad, Mac sau iCloud.com. Daca va doriti un spatiu de stocare de 5GB, acesta este gratuit, dar puteti opta si pentru extinderea spatiului de stocare direct de pe dispozitivul dumneavoastra Apple. Spre exemplu, daca achitati 3,99$ pe luna, puteti extinde spatiul de stocare pana la 200 GB.

Atunci cand avem de lucrat la diferite documente, precum sunt fisierele PDF sau foile de calcul, putem sa le stocam in siguranta in iCloud. Se pot accesa oricand de pe iPad, Mac, PC, iPhone sau iPod touch si putem sa lucram in orice document dorim de pe orice dispozitiv dorim, datorita iCloud Drive.

O alta caracteristica interesanta intalnita la iCloud consta in faptul ca ofera posibilitatea de a impartasi achizitiile de pe iBooks si App store cu pana la sase membri ai familiei. Puteti, de asemenea, sa impartasiti cu cei dragi poze de familie, locatii, calendare si multe altele, pentru va informa familia de fiecare data cand are loc un eveniment in viata dumneavoastra.

Indiferent de locul in care va aflati, iCloud va pastreaza mereu la indemana cutia postala, calendarul, contactele si alte informatii utile. Atunci cand stergeti un email sau adaugati un eveniment in calendar, iCloud face aceste modificari peste tot.

Extrem de neplacute sunt momentele in care ne pierdem dispozitivele mobile pe care le utilizam. iCloud ne ajuta sa le recuperam, iar atunci cand nu mai putem sa le recuperam, iCloud face dificila vanzarea si utilizarea dispozitului Apple de catre o alta persoana. In acest fel puteti avea garantia ca telefonul dumneavoastra va fi in siguranta.

Atunci cand incepeti sa navigati pe iPhone, puteti continua navigarea de unde ati ramas de pe Mac sau iPad. In plus, portcheiul iCloud va pastra evidenta numerelor dumneavoastra de cont, cat si a parolelor si a numerelor de carduri.

Un alt avantaj pe care il ofera iCloud este backup-ul. iCloud va face backup dispozitivului dumneavoastra in fiecare zi, de fiecare data cand sunteti conectat la o sursa de internet wireless. Confidentialitatea informatiilor este deosebit de importanta, iar cei de la Apple inteleg foarte bine acest lucru. Astfel, functiile iCloud va apara intimitatea.

Exista numeroase lucruri pe care le puteti face cu un iPhone, iPad sau iPod. Cert este ca nu aveti cum sa va plictisiti cu un iPhone 6, iar daca doriti sa aflati informatii despre preturile unor reparatii iPhone 6, trebuie doar sa accesati website-ul www.servicegsm.ro, care va ofera toate informatiile de care aveti nevoie.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply