Care sunt cele mai bune laptopuri pentru studenti?

Share Button

Care sunt cele mai bune laptopuri pentru studenti?Ai devenit de curand student si nu ai inca un laptop? Te-ai gandit sa achizitionezi laptopuri refurbished? Intra acum pe www.diabloscomputer.ro si vezi cea mai buna oferta de laptopuri refurbished.

Esti entuziasmat! Ai reusit! In sfarsit ai intrat la facultate si toate visele tale sunt pe cale sa devina realitate. Sau poate esti parinte si visul tau a devenit realitate. Visul de a-ti vedea copilul intrand la facultate. Insa aici intervine o mica problema legata de experienta la facultate. Ce laptop ar trebui sa cumpar?

Care sunt cele mai bune laptopuri pentru studenti? Cat de mult costa acestea? Ca si cum costul facultatii nu era suficient, dintr-o data, minunatul entuziasm dispare si incepi sa acumulezi numeroase incertitudini si stres.

Incepi sa te gandesti: „Deja trebuie sa imi fac griji pentru mancare, haine, transport, carti, in plus fata de taxa de scolarizare. Trebuie sa-mi fac griji si pentru laptop acum?”. Daca aveti nevoie de ajutor in acest sens, acest articol ar putea sa va ajute.

De unde stii ce anume face ca un laptop sa fie bun pentru studenti?

Primul lucru ce trebuie luat in considerare este nevoia studentului. Studentii vor avea nevoie de laptopuri care sa fie portabile, deoarece acestia se vor deplasa cu ele si le vor cara prin campus. Prin urmare, laptopurile recomandate pentru studenti ar trebui sa fie usoare astfel incat sa nu deranjeze cand sunt carate de ici-colo.

Acestea ar trebui sa aiba, de asemenea, o baterie cu o durata lunga de viata, din moment ce vor fi pe baterie de cele mai multe ori in timpul orelor. In plus, cel mai bun laptop pentru un student va avea nevoie de un hard disk cu o capacitate mare de stocare, capacitate Wi-Fi si poate si o camera, care va permite comunicarea video prin Skype cu familia ramasa acasa, fara a ridica pretul facturii la telefon.

Urmatorul lucru pe care un student ar trebui sa-l analizeze atunci cand vine vorba de achizitionarea unui laptop ieftin este: pentru ce va fi folosit? Care sunt cursurile ce vor fi urmate de catre student? Aceste intrebari vor ajuta la determinarea exacta a modului in care va fi folosit laptopul. Acesta ar putea fi folosit pentru urmatoarele scopuri, in functie de domeniul de studiu al studentului:

– Utilizari normale, tipic studentesti cum ar fi: trimiteresa si verificare emailurilor, ascultarea de muzica, verificarea si postarea pe retelele de socializare, scriere si procesare text.
– Utilizari legate de afaceri cum ar fi: grafica si multimedia, procesare Office si Word, prezentari in plus fata de utilizarile normale.
– Utilizari legate de arta si design, care ar include: abilitatea de a face fisiere mari de imagine in plus fata de utilizarea normala.
– Cursuri multimedia, care ar include editare de fisiere video si muzica, vizionarea de filme in format HD.
– Cursuri de inginerie si stiinta, care ar neceista calcule matematice complicate si redactarea de programe pentru aplicatii CAD.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply