Sfaturi pentru mentinerea telefonului mobil in stare buna

Share Button

In timpul lunilor de vara, masina se poate simti ca o sauna cand este lasata la soare. Din pacate, aceste temperaturi sunt daunatoare electronicii sensibile cum ar fi telefonul. Prin ajustarea unor setari sau prin mentinerea telefonului in afara soarelui, il puteti pastra cu usurinta frumos si rece.

Pastrati telefonul pe un suport de aerisire cu aer conditionat daca doriti sa il utilizati. Daca aveti nevoie sa utilizati telefonul in timp ce va aflati in masina, achizitionati un suport care se ataseaza la unul dintre orificiile de ventilatie ale tabloului de bord.

Porniti aparatul de aer conditionat pentru a va mentine telefonul rece. In rest va recomandam sa va protejati cat mai bine ecranul pentru ca spre exemplu un ecran Huawei poate costa mult.

Fiti constienti de legile tarii in care locuiti despre folosirea telefonului in timp ce conduceti. Pastrati-va siguranta si siguranta celorlalti.

Suporturile de ventilator pot fi achizitionate la multe magazine sau online. Ele tin fie telefonul cu o clema, fie cu un magnet. Fiti atenti sa folositi monturile de aerisire in clima mai rece, deoarece ar absorbi apoi caldura provenita de la aerisire.

Evitati utilizarea proceselor precum roaming-ul Bluetooth si Wi-Fi, daca nu sunteti conectat (a). Anumite aplicatii si setari ale telefonului ruleaza in fundal si utilizeaza multa putere de procesare. Accesati setarile telefonului si dezactivati tot ce nu utilizati.

Unele telefoane au un “mod de baterie descarcata” care dezactiveaza automat aplicatiile care se reimprospateaza in fundal si ajuta la reducerea caldurii pe care telefonul o produce.

Serviciile de localizare si jocurile impoziteaza procesorul dvs. si pot face ca telefonul sa se incalzeasca mai repede. Daca nu trebuie sa le folositi, opriti-le.

Social media si contactarea aplicatiilor, deoarece acestea imping constant notificari, sunt uriase drainatoare de baterii si va pot suprasolicita bateria.

Puneti telefonul in modul avion sau opriti-l daca nu aveti nevoie sa-l utilizati. Daca nu va asteptati la apeluri sau nu trebuie sa utilizati date, comutati telefonul in modul avion. Cand telefonul dvs. cauta constant un semnal, acesta va incepe sa se supraincalzeasca.

Nu incarcati telefonul in timp ce este fierbinte, astfel incat acesta sa nu se supraincalzeasca. Incarcarea telefonului va incalzeste bateria, deoarece este un proces electric. Daca acumulatorul este fierbinte si incarcati telefonul, acesta va deveni mai fierbinte si va afecta durata de viata a bateriei. Asigurati-va ca telefonul este incarcat complet inainte de a va parasi casa.

Scoateti telefonul din carcasa daca este cald. O husa telefonica poate actiona ca un izolator si poate face telefonul prea fierbinte.

Daca trebuie sa tineti telefonul in masina, indepartati-l deocamdata. Utilizati o husa de culoare deschisa, mai degraba decat o husa inchisa la culoare. Lumina reflecta culorile mai deschise, in timp ce culorile mai intunecate absorb caldura.

Nu lasati telefonul afara din lumina directa a soarelui. Deoarece interiorul unei masini poate fi mai fierbinte decat este in afara, telefonul dvs. s-ar putea supraincalzi si distruge bateria. Pastrati telefonul in consola centrala sau in portbagaj, astfel incat acesta este departe de ferestre si lumina soarelui nu poate ajunge la el.

Parcheaza intr-o locatie care primeste o multime de umbra, mai degraba decat in ​​soare, daca sunteti in stare.

Evitati pastrarea telefonului in torpedou, deoarece caldura de la motor sau de la transmisie poate adauga daunele.Advertisement

No comments.

Leave a Reply