Probleme ale ecranului pentru iPhone 6s

Share Button

Probleme ale ecranului pentru iPhone 6sOdata cu trecerea timpului, detinatorii de iPhone 6s s-au confruntat cu diferite probleme, unele legate de ecranul telefonului. Au existat situatii in care dispozitivele aveau nevoie de o inlocuire display iPhone 6s, in timp ce in alte situatii problemele au putut fi remediate fara a fi necesara inlocuirea componentei.

Majoritatea plangerilor utilizatorilor despre afisarea palpaitoare pe un iPhone sunt legate de o componenta hardware defecta. Acesta este, de obicei, cazul atunci cand vine vorba de modele iPhone anterioare cu mai multi ani de utilizare.

Dar acest lucru nu este intotdeauna obligatoriu. Alti utilizatori care au intalnit aceeasi problema pe iPhone-urile respective au aflat ca o anumita aplicatie defecta a fost cauza care a dus la aparitia situatiei neplacute, ceea ce denota ca problema a fost legata de software.

Exista momente cand o aplicatie intampina erori sau probleme aleatorii, care pot afecta de asemenea anumite functii ale telefonului. O aplicatie poate functiona necorespunzator dupa instalarea actualizarilor buggy sau prin adaugarea de continuturi deteriorate.

Uneori, aceeasi problema poate aparea dupa efectuarea catorva modificari ale setarilor aplicatiilor, in special a celor asociate functiilor de afisare sau rezolutiilor ecranului. De exemplu, atunci cand ati setat o optiune gresita pentru anumite functii de afisare a aplicatiilor, iar apoi s-au afisat simptomele ecranului dupa salvarea celor mai recente modificari efectuate in acea aplicatie.

Unii utilizatori ai iPhone 6s au observat anomalii similare ale afisajului, in special palpairea ecranului si linia gri vizibila pe partea superioara a afisajului iPhone. Se pare ca aceste simptome apar de obicei in timp ce comutati intre diferite moduri de fotografiere atunci cand faceti fotografii sau inregistrati un videoclip cu aplicatia pentru camera iPhone 6s Plus.

De fapt, alti utilizatori se plangeau de camera foto frontala care clipea in timpul inregistrarii unui videoclip. Se pare ca aceste cazuri de palpaire a ecranului sunt izolate in aplicatia camerei.

Poate ca este o defectiune sau o configuratie de setari care trebuie rectificata. Expunerea la lumini artificiale in timp ce efectuati apeluri video prin intermediul aplicatiei FaceTime poate provoca, de asemenea, o problema asemanatoare cu palpairea ecranului.

Intre timp, unii experti speculeaza ca aceste probleme de afisare sunt dezavantaje care sunt mai probabil declansate de optimizarea software-ului. Un alt factor care poate declansa aceleasi probleme de afisare pe iPhone este un buggy cauzat de actualizarea software-ului, inclusiv platformele majore iOS lansate periodic de Apple.

O serie de linii albastre, verzi, rosii si gri sau linii verticale albe stralucitoare se pot manifesta si din configuratia setarilor ecranului. La fel cum se intampla de obicei atunci cand ati setat un ecran de computer la cea mai inalta rezolutie disponibila pe care hardware-ul sau software-ul nu le-a putut face efectiv. Acelasi lucru se poate intampla si la dispozitivele mobile.

Asadar, acestea pot fi cateva dintre problemele pe care le pot avea ecranele dispozitivelor iPhone 6s, insa acest lucru nu inseamna ca toate aceste dispozitive au probleme. Se poate sa alegeti un asemenea dispozitiv si sa il folositi 2-3 ani de zile fara probleme.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply