Iphone 6 cu sistem de operare iOS 8

Share Button

Iphone 6 cu sistem de operare iOS 8
Este binecunoscut faptul ca produsele Apple, sunt de o calitate superioara, iar preturile lor sunt destul de piperate, motiv pentru care utilizatorii lor stiu cat de importante sunt acele piese iPhone, care se pot gasi in magazinele de specialitate iPhone, dar si la magazinele online.

In continuare o sa vorbim despre modelul iPhone 6, si vom insista asupra sistemului sau de operare dar si asupra performantelor acestuia.

Desi a fost vizibil imbunatatita, interfata de pe iPhone 6 ramane in continuare familiara fanilor iPhone, dar cu acest model, iPhone 6, vine si o noua optiune care mareste vizualizarea pentru cei care au probleme cu vederea sau pentru care nu vor sa tina telefonul foarte aproape de ochi.

Pe langa acest lucru, prea multe noutati in ceea ce priveste sistemul de operare iOS 8 nu prea sunt, eventual cateva trucuri de strategie, cum ar fi salvarea contactelor directe din aplicatia e-mail.

Tot datorita utilizarii acestui model de telefon, este posibila marirea ecranului, lucru de care cu siguranta cei care au probleme cu vederea se bucura.

O noua caracteristica specifica modelului iPhone 6 poarta denumirea de Reachabillity, care tradusa in romana ar insemna accesabilitate. In cazul in care atingem de doua ori tasta de start fara sa o apasam, se poate observa  ca din aceasta cauza ecranul va cadea doua cincimi.

Totusi, producatorii de la Apple nu sunt prea incantati de ideea de a da oamenilor un telefon mai mare, iar astfel vor incerca sa remedieze problema. O caracteristica impresionanta pentru iOS 8 o reprezinta abilitatea de a naviga inainte si inapoi prin sistemul de operare pentru a se putea ajunge la aplicatii si la paginile web. Aceasta facilitate nu este una noua pentru utilizatorii smartphone-urilor.

Faptul ca se poate apasa de doua ori butonul de start pentru a se putea accesa meniul multi-tasking  este iarasi o noutate cu care vine sistemul de operare iOS 8, care are acum in partea de sus o galerie cu contactele recente.

Un detaliu foarte important legat de iOS este acela ca widget-urile pentru meniul principal vor strabate intreaga aplicatie. Aceasta parte interactiva a mai fost folosita in trecut de alte modele de telefoane precum LG G2 sau LG G3.

Cu siguranta acest model de telefon nu este unul pe care sa si-l poata permite oricine, iar de aceea trebuie avuta foarte mare grija de el, pentru ca pe langa faptul ca este un telefon foarte performant si de ultima generatie, mai este si destul de sensibil, iar costurile unor eventuale reparatii ar fii destul de mari.

Pe langa accesoriile cu care vine modelul iPhone 6 la pachet, la magazinele iPhone sau la magazinele online se gasesc o multime de alte accesorii foarte utile acestui telefon inteligent.

De exemplu un selfie stick ar fi util atunci cand vreti sa va surprindeti cunoscutii cu cele mai interesante fotografii. O casca bluetooth iarasi este extrem de folositoare in momentul in care va aflati la volan, ca sa nu mai zic de o husa sau de un geam de protectie a ecranului. Toate acestea se gasesc la preturi reduse.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply