Importanta tehnologiei in firme

Share Button

Importanta tehnologiei in firmeWiFi ca serviciu ofera o varietate de beneficii, de exemplu:

  • Platile lunare accesibile
  • Monitorizarea modului in care business-ul evolueaza
  • Garanteaza ca aveti intotdeauna cel mai recent sistem in vigoare
  • Va permite sa va prioritizati bugetul fata de alte proiecte critice de tip misiune

Utilizand un abonament, serviciul WiFi permite scolilor sa-si plateasca exact timpul necesar pentru a oferi cele mai bune clase de servicii studentilor, angajatilor si oaspetilor lor.

Tehnologia a devenit o parte a fiecarui aspect al vietii noastre, chiar si in locurile pe care le asteptam cel mai putin. Magazinul alimentar are o aplicatie mobila. Banca locala are un bancomat. Carucioarele din mall au touchscreens. Contorul de acasa este DIY. Parcarea are un robot de securitate.

Sunt oricare dintre aceste lucruri rele? Nu. Dar cate dintre ele sunt necesare? In procesul de a face ceva mai accesibil, experienta sau utilitatea sufera? Si cate dintre aceste lucruri imbunatatesc experienta utilizatorilor cu privire la ceea ce au de inlocuit? Dat fiind faptul ca societatea tinde spre un viitor complet automatizat, nu trebuie sa evitam adoptarea tehnologiei din motive tehnice.

Scopul final ar trebui sa fie o tehnologie ganditoare – solutii orientate spre a ajuta fiintele umane, mai degraba decat a fi “doar o alta aplicatie”. Orice dezvoltare tehnologica trebuie sa merite timpul, efortul si banii investiti in ea. De asemenea, trebuie sa plateasca dividende in functie de cat de utila este.

Acest lucru este deosebit de important in epoca tehnologiei si specialistii de la www.spinmag.org au inteles lucrul acesta. Sunt si  cateva tehnologii moderne care nu numai ca au simplificat interactiunile si comunicarea, ci si au schimbat modul in care facem aceste lucruri la scara globala. Pentru ca orice tehnologie sa fie cu adevarat atenta, trebuie sa sporeasca si sa usureze interactiunea umana, mai degraba decat sa o inlocuiasca complet. Faptul ramane, oamenii inca doresc sa interactioneze si sa faca afaceri si pentru asta au nevoie de cele mai moderne solutii tehnologice.

Luati urmatoarele trei tehnologii. Cercetatorii au construit fiecare dintre acestea pentru a ajuta fiintele umane sa colaboreze, sa comunice si sa interactioneze. Pe masura ce evolueaza, trebuie sa ne asiguram ca ele raman in atentia publicului.

Telefon nou

Smartphone-ul este acum simbolul calculatorului personal si piatra de temelie a vietii noastre conectate.

Telefonul a pornit ca o modalitate simpla de a vorbi unii cu altii in timp real. Linia fixa ​​se intoarce intr-un moment in care comunicarea era lenta, deliberata si concentrata. Acum, telefoanele noastre sunt telecomenzi pentru multe aspecte ale vietii noastre, inclusiv chemarea transportului, luarea si partajarea imaginilor, jocurile, comanda alimentelor si gestionarea identitatilor noastre online.

Desigur, fiecare telefon are acum si un asistent de voce cu AI. Vorbim direct cu telefoanele noastre la fel de mult cum vorbim si in timpul apelului.

Pentru a fi clar, smartphone-ul modern este un instrument util. Este probabil cea mai folositoare forma de dispozitiv de calcul pe care lumea a vazut-o vreodata. Este, de asemenea, exemplul perfect al unei tehnologii care a avut efecte negative neintentionate. De exemplu, studii recente au aratat ca telefoanele inteligente au creat sentimente de depresie si izolare in tineretul de astazi. Poate ca acest lucru se datoreaza faptului ca aceste dispozitive inlocuiesc adesea interactiunea interpersonala reala.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply