HTC si problemele unui smartphone de top

Share Button

HTC si problemele unui smartphone de top
Placa de baza a unui HTC este una destul de slaba comparativ cu alte modele din aceeasi gama. Bateria unui HTC este destul de buna, dar dupa un an de zile nu mai poate rezista la solicitare maxima decat cateva ore. Practic un HTC se deterioreaza destul de rapid, fiind construit din materiale de slaba calitate, in special carcasa din plastic.

Marginile telefonului care par destul de frumoase la inceput, oferind o priveliste placuta asupra telefonului, incep sa se decojeasca in timp. Insa in cazul in care scapati pe jos un astfel de dispozitiv, acesta nu se rupe sau se sparge usor. Bateria acestui telefon cedeaza dupa aproximativ un an, dar salvarea vine tot de la HTC prin incarcatorul de masina care il tine in stare de functionare pentru o perioada mai indelungata de timp.

O problema intalnita la modelele mai vechi de HTC de prin 2010 este stingerea ecranului in momentul in care telefonul este deschis in modul Querty. Acesta nu mai poate fi folosit decat fara tastatura. Reparatii Htc remediaza aceste probleme, doar daca este dovedit clar ca nu sunt avarii mecanice, acestea provenind din vina utilizatorului.

In anumite situatii garantia poate fi pierduta foarte usor si ecranul avariat va fi scos in afara garantiei. De regula, producatorii de telefoane HTC si nu numai acestia trebuie sa se asigure ca stricaciunile aparute la dispozitiv nu sunt cauzate de neglijenta posesorului. In cazul unui ecran crapat sau zgariat destul de rau este evident ca producatorul nu va poate realiza o reparatie in garantie.

Multe persoane pleaca cu idei preconcepute asupra unor modele de telefoane, de aceea HTC incearca si reuseste de cele mai multe ori prin calitatea service-ului sa sporeasca increderea in diferitele modele produse de companie.

Sunt persoane care aleg solutia de a schimba brandul, pierzandu-si increderea in dispozitivul utilizat. Cele mai multe persoane insa au incredere in brandul achizitionat si isi mentin parerea destul de buna asupra acestuia o foarte indelungata perioada de timp.

Modelele HTC trebuie privite si comparativ cu alte modele din aceeasi gama a altor producatori cum ar fi Huawei, Samsung, LG, iPhone, etc. Sistemul de operare este Android si se pliaza destul de bine pe modelele acestui brand. HTC are concurenti seriosi pe piata mondiala si de aceea producatorul incearca prin diferite mijloace sa contracareze ofertele altor producatori de top.

Se poate spune cu siguranta ca telefoanele HTC se incadreaza destul de bine in categoria telefoanelor care sunt destul de atragatoare ca design si totodata destul de fiabile din punct de vedere a caracteristicilor hardware si software.

Desi unele modele ale producatorului taiwanez par destul de scumpe pot spune cu siguranta ca isi merita pe deplin absolut toti banii. Bineinteles ca exista destule persoane care nu au incredere in acest brand, dar trebuie sa nu uitam ca cele mai multe dintre aceste persoane nu au incredere in producatorii asiatici in general, aici fiind vorba de multe alte companii cum ar fi Huawei, LG, Samsung, Xiaomi ca sa amintesc numai cateva dintre ele.

 

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply