Fii conectat la afacerea ta cu un sistem CRM performant

Share Button

Una dintre principalele probleme intampinate de antreprenori este lipsa timpului. Cu totii resimtim acest mare neajuns. Iar daca bani in plus mai putem gasi uneori, timp suplimentar pentru a ne ocupa de noi si de afacerea noastra nu ne ofera nimeni.

Acesta este si motivul pentru care singura arma a noastra este gestionarea cat mai eficienta a timpului, astfel incat sa apucam sa ne ocupam si de relatia cu furnizorii, si cu partea de dezvoltare a afacerii si de identificare de noi parteneri, precum si de gestionarea relatiei cu clientii.

Primul lucru care iti va veni in minte va fi, desigur, angajarea de personal suplimentar care sa preia aceste sarcini. Atunci cand esti insa la inceput de drum intr-o afacere in sistem catering, spre exemplu, lucrurile nu mai sunt chiar atat de simple. Ai de facut plati peste plati, facturi restante de la amenajarea restaurantului sau a bucatariei, astfel incat angajarea de personal suplimentar nici nu mai intra in discutie.

In sprijinul antreprenorilor care doresc totusi sa tina pasul cu lumea afacerilor, dar sa mai aiba timp si pentru ei, este implementarea unui sistem CRM. Acest tip de soft este oferit astazi de companii specializate, iar rezultatele se vor vedea in doar cateva luni de la implementare: cresterea numarului de clienti si, ce este mai important, gestionarea in parametri optimi a comenzilor preluate de la acestia.

Conectat in orice moment

Primul aspect de care vei beneficia de indata ce ai implementat un sistem CRM este faptul ca vei fi in permanent contact cu afacerea ta, aceasta insemnand dispecerat de preluare a comenzilor, bucatarie si agenti de livrari. Aceasta nu inseamna ca tu trebuie sa te ocupi de toate aceste lucruri. E posibil sa ai responsabili pe fiecare segment al activitatii.

Insa, pentru un antreprenor, este important sa stie cum stau lucrurile in propria companie, pentru a putea lua deciziile cele mai oportune. Astazi, nu mai este un lux pentru nimeni sa aiba un telefon de tip smart, prin intermediul caruia sa ai acces la toate aceste date de care vorbeam mai devreme.

Unele telefoane sunt chiar mai rapide si mai performante decat laptopurile de generatie mai veche, ceea ce iti confera mai multa mobilitate si libertate de miscare.

Informatii in timp real pentru client

Nu doar informatiile ce tin de propria companie iti vor fi utile. Avand in vedere ca un soft restaurant este conectat de obicei la retelele de socializare, poti afla in timp real recenziile si reclamatiile consumatorilor referitoare la produsele oferite. Or, prin implementarea unui soft gestiune restaurant, poti identifica din timp problemele, pentru a aduce un grad suplimentar de multumire utilizatorilor din mediul online.Advertisement

No comments.

Leave a Reply