De ce ai nevoie un dj la botez in loc de muzica live

Share Button

Un botez este un eveniment la fel de important ca si nunta, asadar va trebui sa va ganditi din timp la organizarea acestuia. Marturiile, sala unde se va desfasura petrecerea, aranjamentele, muzica si desigur mancarea. O petrecere precum botezul copilului necesita timp indelungat de pregatire a tuturor detaliilor, iar muzica nu este deloc ceva de neglijat.

Dj-ul face parte din categoria persoanelor care nu ar trebui sa lipseasca de la un astfel de eveniment. Nu doar pentru muzica, ci si pentru atmosfera pe care o creaza. Datorita faptului ca fiecare parinte isi doreste ca invitatii sa isi aduca aminte cu drag de prima petrecere a celor mici, apeleaza la un dj de calitate care sa-I incante pe participanti.

Alegerea unui dj de calitate reprezinta si interesul fata de starea de spirit a invitatilor. In cazul in care muzica nu va fi una pe placul invitatilor, acestia vor parasi evenimentul mai repde decat te astepti si cu siguranta nu vor avea o parere prea buna despre modul in care i-ai tratat.

De cele mai multe ori, muzica live da gres la evenimente precum nunta sau botezul. E posibil ca solistii sa nu stie piesele pe care tu iti doresti sa le auzi sau sa nu fie capabili sa faca un program de distractie.

Iata de ce ai nevoie de un dj la botez in loc de muzica live:

  • Dj-ul dispune de toate instrumentele necesare pentru sonorizare. Noi ne asiguram ca totul este in regula pentru ca sunetul sa se auda foarte bine, in functie de numarul invitatilor si de dimensiunile localului unde va avea loc fericitul eveniment.
  • Poti discuta cu dj-ul despre preferintele tale muzicale, acesta pregatind din timp o lista cu melodiile care se potrivesc genului sau genurilor alese.
  • Dj-ul vine cu toate echipamentele necesare pentru eveniment. Probabil te-ai gandit la varianta unui calculator propriu conectat la boxe. Ei bine, nu este chiar atat de usor, calculatorul trebuie sa fie compatibil cu sistemul de sonorizare si nu numai. Asadar, dj-ul este o optiune care te scapa de griji si iti creeaza o atmosfera perfecta.
  • Pretul unui dj este mult mai scazut decat al unei formatii live. Pe langa faptul ca formatia live va canta doar ce are in repertoriu si piese pe care le stiu, pretul platit pentru un astfel de serviciu este cu mult mai mare decat al unui dj. De obicei, pretul pentru formatiile live este peste limita bugetului, asadar ideal ar fi sa apelati la un dj profesionist.
  • Dj-ul stie ce muzica sa aleaga pentru toata lumea. Cu siguranta ai participat la un eveniment in care dj-ul chiar te-a facut sa lasi telefonul deoparte si sa mergi pe ringul de dans, ei bine asta e treaba noastra – sa faurim o atmosfera cat mai placuta pentru toti invitatii.

Un dj pentru botez este mai accesibil ca si pret, spre deosebire de muzica live, atmosfera fiind una chiar mai placuta.Advertisement

No comments.

Leave a Reply