De ce anumiti utilizatori de smartphone, evita iPhone-urile?

Share Button

De-ce-anumiti-utilizatori-de-smartphone-evita-iPhone-urileSmartphone-urile sunt dispozitivele pe care oamenii le indragesc cel mai mult, iar acest lucru se datoreaza fara indoiala, faptului ca ele pot sa fie folosite cu succes in foarte multe scopuri.

Cele mai multe persoane, atunci cand intentioneaza sa isi inlocuiasca vechiul telefon mobil, aleg sa se indrepte spre branduri renumite de pe piata, precum Apple de exemplu.

Trebuie sa mentionam aici insa si faptul ca exista o multime de persoane care atunci cand intentioneaza sa isi inlocuiasca telefonul, evita foarte mult aceste telefoane scoase pe piata de catre Apple, iar in continuare vom vedea si de ce.

Se stie faptul ca brandul Apple este cel mai scump brand de pe piata de telefoane mobile, asa ca anumiti utilizatori nu evita terminalele iPhone pentru ca nu le plac, ci le evita pentru ca sunt constienti de faptul ca nu isi pot permite un asemenea smartphone.

Tinand cont de faptul ca terminalele iPhone, ale celor de la Apple au preturi mari si foarte mari, este important de amintit ca si pretul pentru diferite accesorii iPhone, sau pretul pentru diferite piese iPhone este unul pe masura, mai ales daca discutam despre cele mai noi modele ale acestui brand.

Exista utilizatori de smartphone, care nu sunt incantati de faptul ca Apple a ales sistemul de operare iOS pentru dispozitivele sale, un sistem de operare care la prima vedere pare mai dificil si mai complicat de utilizat decat sistemul de operare Android.

Aceasta nu ar trebui insa sa fie o problema, pentru ca dupa doar cateva zeci de minute, utilizatorii se vor putea acomoda cu sistemul de operare iOS, care mai apoi va putea sa devina preferatul lor, in defavoarea sistemului de operare Android.

Inca un motiv, intemeiat de aceasta data, pentru care utilizatorii nu isi prea indreapta atentia spre terminalele iPhone, este legat de memoria RAM.

Cu totii cunoastem faptul ca in ceea ce priveste spatiul de stocare intern, iPhone este cel mai renumit producator, terminalele sale avand o memorie interna foarte mare, insa cand discutam despre memoria RAM, aceasta este de doar 2 GB, in cazul mai multor modele noi ale acestui brand, memorie inferioara terminalelor care apartin unor branduri rivale.

Faptul ca in opinia unor fani Apple, sau ai unor fani iPhone, modelele iPhone nu mai sunt modele iPhone, din momentul in care butonul Home clasic a fost inlocuit cu un buton home tactil, poate sa reprezinte inca un motiv intemeiat pentru care o mare parte dintre persoane, aleg sa nu se mai orienteze spre terminalele acestui brand.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, exista o multime de motive pentru care anumiti utilizatori de smartphone evita sa isi cumpere un model iPhone.

Ce conteaza insa foarte mult, este faptul ca terminalele iPhone sunt dispozitive de cea mai buna calitate, care detin o serie importanta de specificatii tehnice, asa ca utilizatorii care evita aceste terminale, trebuie sa se gandeasca putin mai mult, pentru a vedea ca de fapt terminalele iPhone isi cam merita banii.

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply