Importanta unui scaun pentru gaming

Share Button

Importanta unui scaun pentru gamingAtunci cand vine vorba despre jocurile video de ultima generatie, cei care sunt pasionati de astfel de jocuri si se joaca in fiecare zi, cu siguranta pun mare pret pe toate detaliile, incepand de la alegerea calculatorului, pana la alegerea scaunului ideal din multimea de scaune pentru gaming de pe piata.

Chiar daca pentru cei care nu sunt pasionati de jocurile video, pare o absurditate aceea de a pune mare pret pe scaune, gamerii stiu cat de importante sunt acestea. Dat fiind faptul ca petrec zi de zi mai multe ore pe scaunul ales, daca acesta nu este suficient de confortabil, de la un timp, jucatorii impatimiti se pot confrunta cu tot felul de sechele.

Prin urmare, impatimitii jocurilor pe calculator nu ar trebui sa ia in considerare numai stilul atunci cand cauta cele mai potrivite scaune pentru gaming; ci de asemenea sunt necesare si anumite caracteristici, cum  ar fi un spatar bun de exemplu, sau design robust, un sprijin foarte bun pentru gat si brate, cotiere reglabile, rotatie de 360 de grade, inclinare reglabila, pentru a numi cele mai importante caracteristici.

Recunoastem ca este dificil sa se realizeze un model care aduce perfect aceste caracteristici impreuna, dar gamerii care isi indreapta atentia spre TopScaune.ro, au posibilitatea de a gasi in acest magazin online, scaune potrivite necesitatilor lor.

Design ergonomic

Ergonomia este o disciplina al carei scop este acela de a se potrivi cu designul lucrurilor, pentru a coincide cu fizionomia corpului uman. Prin urmare, un design ergonomic este primul lucru de cautat de catre un impatimit al jocurilor video atunci cand cumpara un scaun. Acest lucru il asigura ca atunci cand foloseste scaunul nu simtiti nici un punct de presiune pe corp, chiar daca petrece multe ore stand pe scaun.

Suport care permite circulatia aerului

Alte caracteristici esentiale ale unui scaun pentru gameri, poate la fel de important ca designul ergonomic, este spatarul. Acolo ar trebui sa se odihneasca tot spatele, iar daca este proiectat pentru a permite aerului sa circule, va preveni acumularea transpiratiei.

In scaune simple de birou sau de gaming, una dintre cele mai frecvente cauze de disconfort este acumularea de sudoare dupa o sedere care a durat o lunga perioada de timp. Pentru a evita acest lucru, este necesar ca suportul scaunului sa aiba un design special care permite spatelui sa primeasca ventilatia necesara.

Suport lombar captusit

Exista multe scaune care ofera suport lombar excelent. Exista modele cu suport lombar captusit, astfel incat sa asigure un confort mai bun. Captuseala trebuie sa fie prezenta nu numai in spatar, ci si pe cotiere. Amintiti-va ca, indiferent de ce tip de jocuri preferati, va indreptati atentia spre un scaun care va ofera intotdeauna un suport lombar adecvat.

Scaun cu design pentru eliberarea presiunii de la picioare

Paradoxal, sezutul pe un astfel de scaun provoaca presiune pe picioare, care poate fi contraproductiva dupa multe ore. Prin urmare, atunci cand alegeti un scaun pentru gaming, trebuie sa luati in considerare proiectarea scaunului.

Acesta ar trebui sa fie capabil in a putea elibera presiunea de la picioarele, si in a ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Un scaun comun nu ia in considerare acest lucru, astfel incat genereaza puncte de presiune si restrictioneaza circulatia sangelui. Acest lucru poate duce la probleme, cum ar fi dureri de picior, dureri lombare, etc.

Un design care ia in considerare acest lucru poate ajuta la eliminarea acestor probleme si, prin urmare, extinde o experienta confortabila de sedere pentru o lunga perioada de timp.

Tetiere si cotiere reglabile

O tetiera reglabila si cotierele reglabile sunt de fapt, caracteristici care ar trebui sa fie luate in considerare atunci cand alegeti un scaun pentru gaming. In timp ce va jucati multe ore, capul si bratele ar trebui sa fie de asemenea, pastrate intr-o pozitie confortabila pentru a evita presiunile inutile si pentru a reduce stresul.

Inaltime reglabila

Aceasta functionalitate va va ajuta sa gasiti o pozitie de joc adecvata, si de obicei toate scaunele pentru gameri ofera aceasta facilitate.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply