Avem un joc – ne trebuie o carcasa si o husa Pokemon GO

Share Button

Avem-un-joc-ne-trebuie-o-carcasa-si-o-husa-Pokemon-GO
In mare voga jocul Pokemon GO! Si de ce sa nu avem si o husa Pokemon GO pentru iPhone! Producatorul s-a gandit ca printre piesele iPhone sa produca si o astfel de husa si nu a gandit deloc rau, pentru ca vanzarile au depasit asteptarile.

Ca si oricare alta husa pentru telefoane, este necesara pentru a oferi protectia impotriva socurilor, murdariei, loviturilor. Este fabricata din piele ecologica, cu inchidere magnetica si  o fereastra transparenta, in functie de modelul telefonului.

Exista si o carcasa special conceputa pentru Pokemon GO. Este imprimata 3D si ajuta utilizatorul sa foloseasca degetele pentru a nimeri tinta si pentru a prinde orice pokemon mult mai usor.

Daca husa este pur si simplu ca o decorare a unei simple huse cu personajele preferate ale jocului, carcasa insa poate contine si o baterie externa, pentru ca un astfel de joc descarca rapid bateria. La vaanatoarea de pokemoni, atentia trebuie sa fie maxima, dar si prin resursele folosite puteti avea succes, ca la oricare joc. Si daca folosind iPhone-ul, reusiti in joc, trebuie sa va asigurati ca ati folosit telefonul la maxim. Folositi carcasa si astfel nu mai irositi poke-mingii.

Cine ar fi gandit ca un joc duce chiar la dezvoltarea telefoniei prin producerea unor dispozitive speciale care sa ajute utilizatorul?

Iata ca practic acest lucru se dezvolta in prezent, pentru ca utilizatorii solicita producatorilor performante noi, jocul are cat mai multi utilizatori, magazinele sunt asaltate pentru achizitionarea carcaselor si huselor personalizate.

Apar si opinii contra, dependenta de acest joc este contestata, desigur aici este o alta discutie. Referitor strict la piesele iPhone , husele si carcasele cu Pokemoni devin din ce in ce mai cautate, deci un astfel de magazin online trebuie sa isi aprovizioneze mereu stocul pentru cererea in crestere din partea clientilor.

Chiar si vanzatorii pot sa isi intrebe un posibil cumparator de iPhone, daca este si jucator pasionat si sa ii recomande, in cazul in care nu stie, o astfel de carcasa, sau o husa. Va trebui sa prezinte husele si carcasele pe care le are in magazin, sa incerce sa ii explice pe scurt de ce ar trebui sa le cumpere.

Daca a fost lamurit, cumparatorul poate achizitiona fara probleme aceste piese suplimentare, aparent fara importanta deosebita. Pe parcurs insa, cumparatorul va observa ca nu a cheltuit nici bani prea multi, nici timp, dar a achizitionat cele doua piese foarte utile in practicarea jocului, posibil le va recomanda prietenilor, si vor pleca la vanatoare de Pokemoni cu o arma in plus, carcasa aceasta imprimata 3D, in speranta ca vor deveni vanatori mai buni, cu rezultate mai bune.

Cine stie ce alte piese nu se vor mai dezvolta in curand, pentru ca in general de la joc, prin studiu ulterior, tehnologia a evoluat si a adus beneficii deosebite si in alte domenii!

Daca aveti si practicati jocul Pokemon GO, puteti sa cumparati cele doua piese disponibile pentru imbunatatirea performantelor dumneavoastra in vanatoarea de Pokemoni!
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply