Aplicatii utile pentru telefoanele cu Android

Share Button

Aplicatii utile pentru telefoanele cu AndroidDupa ce iti cumperi un nou telefon cu sistem de operare Android, vrei, cu siguranta, sa instalezi noi aplicatii in memoria acestuia pentru a putea sa il folosesti cu diferite optiuni.

Dupa ce il vei folosi mai mult timp si vei avea nevoie de inlocuirea unor acumulatori originali, trebuie sa stii ca acestia se pot gasi pe internet la preturi tot mai bune.

Circle of 6 este o aplicatie care te ajuta in situatii-limita precum cele de prim-ajutor sau atunci cand ai nevoie de ajutorul urgent al unui prieten apropiat. Este de ajuns doar sa atingi ecranul de doua ori cu degetul, iar telefonul va trimite un mesaj scris dinainte de tine catre sase persoane din lista ta de prieteni.

Intr-un mesaj sunt trimise si coordonatele tale GPS si o cerere de a fi luat de acolo, transmisa catre acesti prieteni. Si aplicatia Facebook Messenger este din ce in ce mai folosita de oamenjii care au smartphone cu sistem de operare Android. Prin ea poti trimite atat mesaje scrise, cat si unele video catre prietenii tai de pe Facebook. Ea este interactiva, are optiuni amuzante si utile si te ajuta sa comunici cu ceilalti oricand vrei, direct de pe Facebook.

Hangouts a fost creata de compania Google si are rolul de a te ajuta sa comunici cu ceilalti utilizatori care folosesc platforma de socializare a celor de la Google. In plus, cu ea poti organiza o adevarata conferinta video cu pana la 12 participanti. Plume, in schimb, se foloseste cu reteaua de socialziare Twitter. Cei care obisnuiesc sa trimita si sa citeasca mesajele de pe aceasta platforma, vor gasi in aceasta aplicatie un instrument util.

Aceasta ofera numeroase setari are pot fi folosite de utilizatori, iar ea te ajuta chiar sa stergi unele mesaje primite de la anumiti utilizatori sau sa nu iti apara pe ecran anumite cuvinte pe care ei le scriu in mesajele trimise. RedPhone te poate ajuta sa initiezi apeluri telefonice criptate prin intermediul unei retele securizate VoIP asigurata de cei care au creat aplicatia. Atunci cand te suna cineva care folosese aceasta aplicdatie, ea iti comunica acest lucru si iti ofera posibilitatea de a cripta convorbirea.

Si TextSecure e o aplicatie care ii va linisti pe cei care vor sa poarte convorbiri linistite cu ceilalti, prin intermediul mesajelor text. Tot ce trebuie sa faci este sa ii rogi si pe cei cu care vorbesti sa o foloseasca, iar astfel veti putea sta linistiti ca nimeni nu va poate urmari convorbirile purtate pe internet, nici macar agentiile de spionaj. Toate sunt criptate prin intermediul aplicatiei si iti ofera siguranta de care ai nevoie.

Tumblr s-a dovedit si ea o aplicatie foarte dorita de utilizatori. Prin intermediul acesteia utilizatorii pot impartasi cu ceilalti ceea ce scriu si creeaza. Ei au posibilitatea de a impartasi cu ei si continutul pe care il gasesc tot prin intermediul aplicatiei Tumblr. Astfel, creativitatea are frau liber si poate sa ii bucure pe toti prietenii tai din retea.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply