Aplicatii must-have pentru iPhone

Share Button

Aplicatii must-have pentru iPhone
Alegerea unei aplicatii foarte bune pentru iPhone nu este usoara, deoarece sunt sute sau mii de aplicatii disponbile in store, multe dintre acestea fiind excelente. Daca iti doresti inlocuire display iPhone 5s, intra pe ServiceGsm.ro.

In afara de cele mai apreciate aplicatii la modul general, mai sunt si cele care se pot plia perfect pe obiceiurile si personalitatea ta, asa cum ar fi aplicatiile de invatare sau cele pentru fitness.

Excludem de aici aplicatiile preinstalate pe iPhone, chiar si daca unele dintre ele sunt indispensabile. Mai jos vom descrie cateva aplicatii excelente pentru acest device, pe care cu siguranta le veti aprecia:

1. Downcast.
Daca esti un fan al podcast-urilor asa cum sunt majoritatea posesorilor de iPhone, nu trebuie sa-ti lipseasca aceasta aplicatie. Downcast poate deveni in scurt timp, sursa ta principala de podcast-uri. Are optiuni numeroase si avansate si o interfata foarte buna, cu un look excelent. Pretul din store este de 2.99 dolari.

2. EasilyDo.
Aceasta aplicatie este gratuita, dar pentru varianta Premium, va trebui sa platiti un abonament lunar, in valoare de 4.99 dolari.

Obsesia colectiva si culturala a productivitatii, ne determina sa luam in seama aceasta aplicatie, mai ales daca nu suntem dispusi sa pierdem timp pretios, invatand sa ne organizam timpul foarte bine.

EasilyDo poate automatiza task-uri simple din viata ta cotidiana, asa cum ar fi texting-ul automat catre un coleg (cu un raport atasat de exemplu) sau alte asemenea actiuni. Aplicatia se integreaza perfect cu Notification Center si poate planifica prin Calendar anumite intalniri, oferind si alte informatii necesare la timpul potrivit, in asa fel incat sa nu ratezi nici un moment important.

3. Evernote.
Ca si aplicatia de mai sus, Evernote este o aplicatie gratuita pentru uzul de baza, iar daca vreti sa profitati de optiunile Premium, trebuie sa platiti o taxa anuala de 45 de dolari.

Foarte multe persoane va vor sfatui probabil la un moment dat sa cumparati Evernote, pur si simplu pentru ca este o aplicatie excelenta. Evernote este un personal-tool eficient si unic.

Aceasta aplicatie poate sincroniza tot felul de note – asa cum ar fi cele text, memo-urile vocale sau fotografiile – si le poate face mult mai usor de gasit prin multitudinea de continut de pe device-ul tau. Nu suna ca ceva foarte avansat, dar atunci cand vei gasi adevaratele capacitati ale acestei aplicatii, nu vei mai renunta niciodata la ea.

De asemenea, aplicatia are incorporat un program de procesare al continutului Word si se poate integra cu o multime de alte aplicatii pentru iPhone.

Daca vrei sa fii organizat, sa-ti pastrezi un jurnal eficient al ideilor si sa notezi diverse lucruri atunci cand este cazul, Evernote pentru iPhone este ceea ce cauti.

4. Gmail.
Toata lumea a auzit de Gmail. Aplicatia standalone Gmail pentru iOS are capabilitatea de a cauta prin e-mail-urile tale foarte rapid si mult mai usor decat o poate face aplicatia pre-instalata de Apple.

Numai daca iei in calcul acest lucru si vei folosi gmail, fara sa mai umbli vreodata la aplicatia instalata o data cu sistemul de operare. Aplicatia ruleaza foarte rapid si suporta conturi multiple.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply