Un cadou special cu o carafa de argint

Share Button

Obiectele din argint au o multime de semnificatii si pot reprezenta oricand un cadou deosebit. Pe langa bijuteriile clasice pe care le poti oferi oricand, mai poti opta si pentru alte obiecte din argint. Poti face un cadou special cu o carafa de argint, o fructiera sau o cupa care pot avea mai multe intrebuintari. Daca le vei oferi aceste cadouri colectionarilor, cu siguranta vor stii cum sa le foloseasca.

Stim deja cat sunt de speciale bijuteriile si cat de mult conteaza pentru persoanele carora le sunt oferite, insa te-ai gandit cat de speciala poate fi o carafa? Pe site-ul argintart.ro sunt disponibile cafetiere si carafe din argint, cat si sticle in care sa prepari apa de argint. O carafa se poate folosi pentru pastrarea unui lichid precum apa sau vinul, care se purifica pe toata perioada in care sunt pastrate.

Argint Art dispune de o varietate de obiecte din argint care au proprietati medicinale. In cadrul site-ului poti gasi inclusiv seturi de tacamuri si platouri speciale pentru mesele in familie. Cumpara o carafa argint si bucura-te de toate proprietatile apei de argint! Prepara acasa acest lichid  miraculos si vei vedea imbunatatiri semnificative ale sanatatii tale.

Metalul pretios precum argintul are capacitatea de a elimina virusurile, are proprietati antibacteriene si antimicrobiene, distruge radicalii liberi si impiedica dezvoltarea tumorilor. Argintul este o varianta naturala de vindecare, urmata de foarte multe persoane. Un consum regulat de apa de argint poate purifica organismul si intareste sistemul imunitar. Infectiile si bacteriile care pot distruge tesuturile sunt tinute la distanta prin consumarea apei de argint.

Daruieste un cadou special cu o carafa de argint! Carafele de argint pot fi utilizate pentru prepararea acestei ape. Intr-o carafa pune apa de baut si las-o acolo timp de 10 ore. Dupa cele 10 ore, muta apa intr-un alt recipient si consum-o pe tot parcursul zilei. Apa va avea un gust evident schimbat, mai fin si intens. Desi se crede ca toata apa are acelasi gust, doar cine nu bea suficienta poate spune acest lucru!

Foloseste carafa din argint pentru a pune vinul la evenimente speciale, iar invitatii tai se vor bucura de un gust excelent al lichidului. Utilizat inca din Evul Mediu, argintul si obiectele precum cupele sau carafele erau ceva foarte special, disponibile doar pentru cei care isi permiteau achizitionarea lor. La fel se intampla si astazi, datorita pretului mare, insa proprietatile pe care le are argintul il face sa merite toate costurile.

O carafa de argint poate fi folosita doar de decor, poti pune apa si flori naturale in aceasta. Aspectul minunat pe care il are carafa, va transforma imediat decorul intr-unul deosebit. Pe site-ul argintart.ro ai la dispozitie numeroase obiecte din argint masiv. Le poti achizitiona pentru propriul rasfat sau le poti oferi in dar. Fie ca alegi un obiect din argint pentru casa ta sau vrei sa faci un cadou special cu o carafa de argint, in ambele cazuri vei face alegerea corecta!Advertisement

No comments.

Leave a Reply