Termostate inteligente cu functionalitate WiFi

Share Button

Termostate inteligente cu functionalitate WiFiPentru a face propria casa mai progresiva si mai bine echipata pentru conectivitate la casa inteligenta, sunt necesari senzori si actuatoare care sunt atasate la dispozitivele din retea si pot fi controlate prin WLAN.

Termostatele inteligente care sunt atasate la calorifere sunt un exemplu de control al casei inteligente a viitorului. Un termostat de incalzire cu conexiune WLAN poate reduce costurile de energie pentru incalzire cu pana la 60 la suta.

Acest lucru face ca tehnologia de incalzire inteligenta a casei sa fie un factor cheie. Exista optiunea de a programa termostatul radiatorului fara fir astfel incat incalzirea sa se opreasca automat cand ultimul ocupant iese din casa.

Pentru aceasta este nevoie de un termostat inteligent pentru casa si de un smartphone. Termostatul poate accesa datele de locatie ale utilizatorului de telefon mobil si inregistreaza, cand nu mai este nimeni in casa. Un semnal este apoi trimis la calorifere si incalzirea se opreste.

Termostat de radiator WLAN – o sarcina importanta pentru un mic instrument de casa inteligenta

Termostatul cu conexiune WLAN devine cel mai important motor pentru casa conectata in retea cand vine vorba de controlul incalzirii in casa inteligenta.

Furnizori precum Salus ofera sisteme inteligente prin care se pot reduce costurile de incalzire pe termen lung si se pot folosi multe functii digitale – de la simpla setare a orei prin intermediul smartphone-ului, care spune caloriferului, tinand cont de temperatura, cand poate radia caldura, pana la controlul specific camerei.

Termostat WLAN pentru birou

De asemenea, companiile isi pot reduce costurile fixe cu un termostat de incalzire care poate fi controlat prin WLAN. In cladirile de utilitati, angajatii nu se gandesc adesea la reglarea incalzirii – de exemplu atunci cand merg la munca.

Locurile de munca tind sa fie incalzite prea tare, ceea ce creste costurile. Termostatele de incalzire WLAN sunt instrumente bine gandite, programabile, care ofera proprietarilor sau chiriasilor iubitori de tehnologie o valoare adaugata reala. Si pentru ca controlerul de incalzire este apelat prin intermediul smartphone-ului, termostatele sunt o aplicatie rapida si simpla pentru casa inteligenta, care economiseste si energie electrica.

Protectia mediului si reducerea costurilor de incalzire sunt aspectele centrale care fac sa merite integrarea unui termostat de incalzire cu WLAN. Incalzitoare controlabile care ofera caldura, atunci cand timpul petrecut este acasa, si care poate fi oprit atunci cand timpul petrecut este in vacanta sau la serviciu, ofera nu doar costuri mai mici de incalzire, ci si posibilitatea de a putea accesa elementele smart home din exterior.

Termostat smart centrala este incalzirea inteligenta in secolul 21.

Oricine ar astepta cu nerabdare controlul incalzirii cu termostate inteligente si termometre de exterior care gandesc pentru propria persoana. Cu o aplicatie de incalzire, temperatura poate fi ajustata la rutina zilnica si se va putea accesa controlul incalzirii de oriunde folosind smartphone-ul.

Solutiile inovatoare ca acestea nu numai ca va crea un climat optim in incapere, ci si reduc costurile de incalzire. Nimic nu se lasa la voia intamplarii! Termometrele inteligente de exterior cu intervale constante de masurare asigura o imagine de ansamblu optimizata a climei.

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply