Sfaturi utile pentru persoanele care vor sa apeleze la chirurgie mamara

Share Button

Sfaturi utile pentru persoanele care vor sa apeleze la chirurgie mamaraIn momenul in care te-ai decis sa apelezi la o operatie pentru modificarea sanilor, indiferent daca ese vorba despre ridicarea acestora, micsorarea sau marirea lor, este bine sa tii minte un sfat important. Nu alege clinica exclusiv in functie de pret, deoarece un pret cu mult mai mic decat cel practicat in general pe piata, poate masca lipsa de experienta a personalului si alte aspecte similare pe care nu ti le doresti cu siguranta. Nu te supune riscului de a te lasa pe mana unei persoane fara experienta pentru o operatie ridicarea sanilor deoarece rezultatele obtinute pot fi periculoase pentru sanatate si pot fi dezastruoase.

Aspecte importante de stiut inainte de operatia de ridicare a sanilor

Costurile nu sunt suportate de catre companiile de asigurari de sanatate, nici macar de cele private, ceea ce ne duce la ideea anterior mentionata: nu alege medicul in functie de cel mai mic pret.

Costurile de asemenea pot fi ridicate. Desi chirurgia cosmetica de astazi nu mai este o exceptie in spectrul tratamentului medical si din ce in ce mai multe clinici specializate ofera astfel de servicii, chirurgia cosmetica clasica este inca o problema in ceea ce priveste costurile.

Nu oricine doreste isi poate permite o operatie de infrumusetare. Chiar si procedurile ambulatorii aparent simple si „inofensive” se ridica adesea la o suma mare. Operatia de ridicare a sanilor nu este foarte costisitoare insa pretul clar nu este unul mic, sau cel putin nu este comparabil cu cel al unei interventii dentare spre exemplu.

Costurile pentru o operatie se plateste in general inainte. Desi astazi exista multe clinici de specialitate care ofera pacientilor lor finantare referitoare la tratament, ar trebui sa analizati intotdeauna aspectul costurilor inainte de a decide daca trebuie sau nu sa va operati. De regula, dorinta de a arata perfect trebuie, prin urmare, sa fie luata pe deplin pe baza resurselor financiare proprii.

Chirurgia cosmetica este costisitoare si de multe ori pacientii doresc un pret mai ieftin si, eventual, chiar un design mai flexibil al procedurilor. Aceasta dorinta pare sa corespunda tendintei actuale de aparitie pe piata a unui numar foarte mare de persoane si clinici care ofera tot felul de tratamente estetice diverse, cu un grad de risc variat.  Exista de asemenea pachete de vacante care implica si operatii estetice.

Dar, pe cat de bine pot suna aceste pachete, riscurile unor astfel de oferte sunt enorme. Lipsa de standarde de sanatate sau de exeprienta, riscurile platilor in avans, mediul in care pacientul se recupereaza dupa operatie si ofertele indoielnice fac ca gama de pericole si consecinte posibile pentru propria sanatate sa fie aproape infinita.

Din ce in ce mai multe persoane raporteaza rezultate proaste, conditii de igiena precare si personal care nu a putut comunica cu pacientul. Din astfel de operatii pot rezulta probleme de sanatate grave, unele dintre ele iremediabile sau greu de remediat. De aceea este recomandat ca persoanele interesate de operatii estetice sa apeleze la medici cu o vasta experienta, despre care pot citi pe internet, chiar daca pretul poate fi putin ridicat.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply