Ce trebuie sa stii dupa ce cumperi un iPhone

Share Button

Fie ca ti-ai schimbat telefonul in favoarea unui iPhone X, iPhone 8 sau un model mai vechi, sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti configura si a incepe sa-ti utilizezi iPhone-ul.

In acest articol, voi incerca sa explic acesti pasi pentru a-ti putea folosi telefonul, de la a trimite un simplu mesaj cu “Buna ziua” si pana la a folosi unele aplicatii ale Apple, precum Mesaje, FaceTime, Mail si multe alte functii utile. In plus, o sa iti explic si cum poti avea acces la aplicatii, jocuri, filme, muzica si carti pe iPhone.

Daca aceasta este prima oara cand detii un iPhone, te felicit si iti urez bun venit in familia milioanelor de utilizatori ai smartphone-ului produs de Apple. Iata tot ce trebuie sa stii pentru ati configura si a incepe sa iti folosesti iPhone-ul. Odata scos din cutie, noul tau iPhone este pregatit pentru a fi configurat si utilizat dupa pofta inimii tale.

Aici ai tot ce trebuie sa stii despre acest subiect pentru a iti putea adjusta iPhone-ul conform preferintelor tale, inclusiv ati transfera datele de pe telefonul mobil vechi pe noul tau dispozitiv.

Daca tocmai ai pornit pentru prima oara iPhone-ul tau, vei observa mesajul de pornire “Buna”, care in functie de setarile ,suplimentare ce i se fac inainte sa fie comercializat, se gaseste ori in romana, ori in engleza.

Dupa acest mesaj, gliseaza ecranul pentru a incepe, selecteaza-ti limba si tara de provenienta , o retea wifi, alege daca vrei sau nu sa pornesti serviciul de localizare, stabileste-ti functiile Passcode si Touch ID, apoi incepe sa-ti configurezi mail-urile, contactele si calendarul.

Urmatorul pas este sa te obisnuiesti cu functiile pe care le are un iPhone fata de alte telefoane, sa inveti cum se folosesc functii precum 3D Touch, Apple Pay, Stiri, Control Center si Touch ID, dar si alte aplicatii ca iMessage, Video Chat, FaceTime, Calendar, samd. iPhone-ul tau este o piesa de hardware solida si utila, dar adevarata distractie vine odata cu ecosistemul Apple, care include muzica, filme, carti electronice, aplicatii si jocuri.

Ce e cel mai avantajos in a avea un iPhone sau inlocuire geam iphone 7 plus este faptul ca fiecare noua aplicatie sau nou joc apare pe iOS mult mai devreme decat ar aparea in Google Play sau pe un telefon Android, ceea ce iti da sansa sa experimentezi anumite aplicatii cu mult inaintea utilizatorilor ce folosesc alte telefoane.

Este ca si cum ai avea in mana ghidul spre galaxie, dar il poti folosi si pentru divertisment! Sunt multe lucruri noi de descoperit la noul tau iPhone. O parte din distractie este  sa iti dai seama singur cum functioneaza acest dispozitiv atat de scump si de sofisticat.

Cealalta parte consta in a primi ajutor in instalarea si configurarea functiilor de baza in cazul in care te afli la primul tau iPhone, dar mai ales atunci cand nu esti obisnuit absolut deloc cu un smartphone din cauza faptului ca ai folosit un telefon cu taste o perioada mai lunga de timp.Advertisement

No comments.

Leave a Reply