Roman arestat in Statele Unite pentru ca purta ochelari Google Glass la cinema

Share Button

Google Glass

Sursa foto: news.cnet.com

 

Potrivit Business Insider, Tiberiu Ungureanu a fost retinut in SUA in timp ce se afla la un cinematograf din orasul Columbus, Ohio, impreuna cu sotia sa, vizionand filmul Jack Ryan: Shadow Recruit.

Romanul a fost interogat pret de cateva ore de catre agenti de la serviciul pentru imigratie si vami, cat si de un oficial al serviciilor care se ocupa de urmarirea celor care pirateaza filme.

Nu s-a ales cu nici un avertisment sau amenda deoarece a demonstrat ca lentilele originale au fost schimbate cu unele de vedere, iar optiunea care permite inregistrarea imaginilor (camera) era nefunctionala.

Acesta a marturisit ca nu s-a gandit la faptul ca purtand acesti ochelari, echipa administrativa a cinematografului bineinteles se gandeste ca el defapt urmareste filmul pentru a-l inregistra si pirata.

Tiberiu a mai declarat ca nu se simte prea bine in postura de interogat, deoarece in trecut a colaborat cu FBI ( Biroul Federal de Investigatii), FBI-ul a confirmat spusele lui, si mai mult, a spus ca romanul colaboreaza uneori cu politia americana in domeniul informaticii.

 

In concluzie, nu mergeti cu astfel de gadget-uri la cinema pentru ca o sa aveti probleme! 😀
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply