Litere Volumetrice vs. Litere cu Becuri

Share Button

Litere Volumetrice

Volumetria este decorul ideal pentru un eveniment special din viața ta, decorarea unei camere, firme sau alte necesități cu o imagine deosebită. Literele 3D, cifrele sau formele geometrice sunt menite să vă ilustreze numele, logo-ul sau alte preferințe avute.

Una dintre cele mai întâlnite variante de publicitate luminoasă sau neluminoasă este reprezentată de către literele volumetrice. Acestea pot fi situate atât în interior cât și în exterior, pot fi prinse pe perete sau așezate independent pe orice suprafață plată.

Materialele din care pot fi confecționate sunt polistirenul, plexiglassul, pvc, tablă, inox, alamă, lemn, aluminiu compozit sau chiar combinarea acestora. În cazul în care este dorită și iluminarea literelor volumetrice, ele pot fi iluminate cu ajutorul led-urilor sau tuburilor cu descărcare în gaz special.

Literele volumetrice ce sunt iluminate cu ajutorul tehnologiei led sunt mai ieftine decât cele de tip neon din sticlă.

Diferite evenimente personale precum nunțile pot fi personalizate însă cel mai adesea se folosesc la firme, restaurante, mall-uri, baruri sau treceri de pietoni dar și multe altele în întreaga lume. Cei ce folosesc literele pentru afacerile proprii își scot în evidență logo-ul firmei respective și par mai atractivi. Evenimentele importante din viață la care sunt folosite le fac să fie mai deosebite prin iluminarea numelor, cifrelor cu semnificație sau alte dorințe, fiind astfel un eveniment cu totul aparte.

Literele volumetrice iluminate cu ajutorul led-urilor sunt flexibile iar intensitatea acestora străbate prin factorii perturbatori și au un consum redus de energie. Acestea nu se încălzesc și sunt sigure pentru toată lumea inclusiv pentru copiii curioși care le-ar putea atinge iar firele transparente sunt invizibile.

Diversitatea literelor volumetrice este destul de mare, acestea se clasifică în litere volumetrice din lemn, literele volumetrice din plexiglas cu oglindă, litere volumetrice din plexiglas tăiat și turnat cu laser, litere volumetrice din plexiglas gold, din polistiren extrudat, plexiglas printat, plexiglas cu aluminiu, plexiglas pe panou forex, plexiglas luminos, plexiglas colantat, plexiglas vopsit.

Câteva exemple din literele volumetrice enumerate:
– Literele volumetrice din lemn sunt mai speciale decât cele simple albe, lemnul le dă o eleganță aparte pentru gusturi rafinate. Acestea se taie pe contur în conformitate cu forma dorită de către client și se alege culoarea pentru a fi lăcuite.
– În cazul în care sunteți atrași de decorațiunile tip oglindă, literele volumetrice din plexiglas utilizând oglinda vă vor satisface dorința, acestea sunt create utilizând Acryl Mirror iar literele vor fi precum niște oglinzi atât în față cât și lateral iar volumetria va fi mai evidentă.
– Apreciați lucrurile care sunt de durată și preferați să faceți investiții care nu au limită de viață și de o calitate superioară? Literele volumetrice plexiglas turnat și tăiat cu laser sunt cele mai rezistente și țin practic, o perioadă nedeterminată de timp. Acestea se decupează cu laser și se vopsesc în fabrică.
– Literele volumetrice din plexiglas pot fi simple sau gold, acestea sunt făcute special pentru iubitorii aspectului gold utilizând Acryl Gold pentru a fi create.

Pro

Varietatea mare de modele din care poți alege
O durată de viață lungă
Contra
Service mai complicat, posibilitatea să nu le poți repara de unul singur
Sunt mai scumpe precum cele cu becuri

Litere cu becuri

Literele cu becuri sunt utilizate de asemenea, la evenimente importante sau pentru a evidenția numele unui brand și a prospera afacerea, indiferent de domeniul acesteia, de la restaurante importante la magazine și firme de renume.

Design-ul modern și aparte le face speciale și le scoate din simplitatea unor litere volumetrice obișnuite.

Sunt ușor de manevrat și montat în orice lor, se pot pune inclusiv pe perete foarte ușor iar în cazul în care apar neplăceri și defecțiuni, becurile se pot schimba automat foarte simplu de către proprietar.

Literele cu becuri sunt realizate din pvc sau tablă și iluminate cu becuri de 220V. Intensitatea luminii se poate regla cu ajutorul dimmer-ului care este montat pe traseul circuitului electric în acest scop.

Pro

Service ușor, becurile putând fi înlocuite foarte simplu
Design modern și elegant
Contra
Becurile se pot încălzi
Nu sunt destul de sigure în preajma copiilor
Diversitate mai scăzută

Concluzie
Literele volumetrice sunt mai safe și asigură o durată de viață îndelungată iar investiția este una bună, diversitatea din care poți alege modelul dorit și personificarea acestuia exact pe placul tău.
Literele cu becuri sunt mai ușor de aranjat și oferă un aspect futurist.Advertisement

No comments.

Leave a Reply