Istoria airsoft-ului

Share Button

Istoria airsoft-uluiAirsoft este originar din Japonia. Dupa al doilea razboi mondial, armele de foc au fost interzise civililor japonezi. Prin urmare, industria japoneza a trecut la replici de arme din plastic.

Ea a adus pe piata primele arme functionale de replica sub forma de jucarii, care la acea vreme erau actionate prin arc si functionau manual. Datorita potentialului mare al pietei si a cifrelor ridicate de vanzari, piata airsoft din Asia s-a extins rapid.

Inovatii constante, cum ar fi tunurile airsoft actionate electric (AEG; Automatic Electric Gun), precum si pistolele airsoft cu gaz au transformat pistolele de jucarie dezvoltate pentru joc in replici dezvoltate din punct de vedere tehnic.

Aceasta jucarie a fost adusa in Occident de ocupatia americana, unde s-a  format termenul  Airsoft . In zilele de astazi exista magazin airsoft, unde pot fi achizitionate orice lucruri ce tin de aceasta arma.

Armele airsoft sub forma de replici ale armelor de razboi au intrat pe piata doar cu modificarea Legii armelor in 2004 si de atunci au fost disponibile in comertul cu jucarii si  arme. Termenul Airsoft s-a stabilit aici.

Producatorii de arme airsoft provin in principal din regiunea asiatica, unde producatorii sunt specializati in special in anumite categorii de tipuri de arme. Pentru majoritatea tipurilor de arme exista nenumarate echipamente suplimentare, de la reglarea butoaielor la truse personalizate, care pot fi folosite pentru a schimba intregul aspect al unei arme airsoft. Multe tunuri airsoft nu mai pot fi diferentiate vizual de modelele lor originale ca arme aparente .

Principiul jocului este similar cu cel al jocurilor de paintball sau laser, dar se folosesc bile cu un diametru de 6 mm  din plastic sau dintr-un material biodegradabil. Exista jocuri scurte ( Quickgames ) si mai lungi ( Operations ).

Scopul poate fi ca o petrecere cu jocuri. Deoarece este dificil sa se recunoasca hiturile, acestea vor fi anuntate chiar de persoana lovita cu, de exemplu, „Hit”. Asa-numitul tir sportiv , organizat de Confederatia Internationala de Tir Practi , este tirul parcours. Un alt mod de joc este  recreatia.

Airsoft Milsim este o combinatie flexibila si gratuita a celor doua domenii de altfel independente Airsoft si  MilSim. Este o definitie gratuita care a fost elaborata de Asociatia Airsoft Operations pentru a reduce decalajul dintre jucatorii MilSim,  Battle Display  si jucatorii non-Milsim, non-Battle Display din Airsoft. Airsoft MilSim descrie, de exemplu, jocuri sau evenimente Airsoft la care toate grupurile de interese mentionate mai sus sunt reprezentate si joaca sau participa impreuna.

Exista proceduri militare adaptate si utilizate pentru jocuri active de airsoft. In Airsoft MilSim, jucatorul Airsoft are toate optiunile de la MilSim pur, Battle Display si Airsoft pur ca un joc de viteza, fungic. Aceasta combinatie permite tuturor jucatorilor Airsoft sa opereze Airsoft cu un nivel de complexitate similar cu cel al Milsim pur sau Reenactment \ Battle Display, dar fara a fi prea legat de cerintele reale.

Accentul este pus pe cooperarea in echipa Airsoft, abordarea si comportamentul corect, dar si siguranta pe teren. „Distractia in joc” se afla in prim-plan, asa ca subiectul Airsoft are prioritatea superioara si de aceea se numeste „Airsoft MilSim”.

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply