De ce este important sa aveti la birou o masina automata de cafea?

Share Button

De ce este important sa aveti la birou o masina automata de cafea?Foarte multe persoane sunt de parere ca a avea un aparat de vanzare cu bauturi calde la locul de munca poate creste eficienta echipei in multe moduri, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta pe marginea acestui subiect, insa facem precizarea ca acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de instalarea unui aparat de cafea de inalta calitate.

Pentru multi dintre noi, cafeaua este un combustibil important care ne ajuta sa ne pastram in topul locurilor de munca aglomerate. Din nefericire, nu avem intotdeauna timpul sa facem o ceasca de cafea Lavazza excelenta. Instalarea unei masini automate moderne ne da acel timp. Avand acces instantaneu la o ceasca de cafea fierbinte, aromata in orice moment al zilei, se intampla minunate, in special pentru echipele ocupate.

Iata cateva dintre cele mai importante avantaje cheie ale unui aparat de distribuit cafea la locul de munca:

  1. Cafeaua ne ajuta sa ne concentram si sa ramanem mereu in alerta

Probabil cel mai renumit efect pozitiv al cafelei este capacitatea sa de a ne face sa ne simtim putin mai agitati. Exista o chimie simpla in spatele ei: cafeina mareste neurotransmitatorii si blocheaza receptorii “obositi”.

Desigur, consumul de cafea zilnic non-stop nu va contribui la bunastarea niciunui echipa, dar pauzele de cafea la timp pot fi de nepretuit atunci cand este nevoie de un impuls. O ceasca de cafea Lavazza va ajuta sa va energizati si sa va concentrati, permitandu-va si echipei dvs. sa fie mai eficiente atunci cand se exercita presiunea.

  1. Cafeaua poate fi utila pentru cei care se confrunta cu diferite probleme si dureri legate de birou

Sedintele prelungite din fiecare zi, sau sa stati toata ziua in fata ecranului computerului, poate duce la dureri enervante la nivelul gatului, spatelui, incheieturilor si bratelor. Un studiu realizat de oameni de stiinta din Norvegia * a constatat ca, consumul de cafea Lavazza poate scadea usor durerea, ceea ce inseamna ca ne poate permite sa ramanem mai productivi si concentrati in timpul orelor lungi de lucru.

  1. Cafeaua ne face sa fim mai orientati spre echipa

Universitatea din California, Davis, a realizat un studiu privind efectele cafeei pentru a intelege daca bauturile moderate au fost bune pentru spiritul de echipa. Rezultatele au fost pozitive; cafeaua mareste colaborarea, sporeste performanta echipei, cooperativitatea, creste eficienta grupului si creativitatea.

  1. Pauzele de cafea ajuta la combaterea stresului

Elementul social al pauzelor de cafea la orice loc de munca se remarca cu adevarat, iar organizarea unui “spatiu de cafea” contribuie la imbunatatirea mediilor de lucru. Cu propriile ritualuri de pauza de cafea, echipa dvs. se va angaja si se va lega, dezvoltand un sentiment mai puternic de apartenenta.

S-a dovedit ca aspectul social al bucuriei de a bea o cafea Lavazza impreuna, ne ajuta sa facem fata stresului de zi cu zi legat de cariera noastra exigenta. Exista companii care creaza spatii special amenajate pentru ca angajatii sa savureze o cafea, iar astfel doar 5 minute de pauza de cafea actioneaza ca o forma usoara de terapie de grup.

In plus, imbunatatirea multumirii si productivitatii echipei tale este un avantaj deosebit de a avea o masina de cafea in biroul tau. Cu toate acestea, exista inca un mare bonus: accesul la bauturi calde, schimba pozitiv perceptia angajatilor asupra locului de munca.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply