Cum puteti administra e-mailurile? Trei sfaturi oferite de agentiile SEO

Share Button

Administrarea e-mailurilor este un pas foarte important, in special daca doriti sa cresteti increderea publicului in brandul dumneavoastra. Chiar daca majoritatea persoanelor opteaza mai mult pentru retelele de socializare pentru a-si exprima opinia sau pentru a adresa anumite intrebari, trebuie sa recunoastem ca nici e-mailurile nu au fost date la o parte.

Tocmai de aceea, pentru ca ne dorim ca business-ul pe care il detineti sa mearga impecabil indiferent de platformele alese, in articolul de astazi va vom prezenta trei sfaturi oferite de agentiile SEO, astfel incat sa va puteti administra e-mailurile mult mai eficient.

Utilizati serviciul de gazduire

Serviciul de hosting poate fi util si in ceea ce priveste e-mailul, nu doar in ceea ce priveste gazduirea site-ului si punerea la dispozitie a anumitor servicii.

Asadar, acum va puteti insera numele site-ului chiar in cadrul adresei de e-mail, astfel incat sa obtineti un aer mult mai profesional, dar si mai credibil. Mai mult decat atat, in functie de serviciul de gazduire ales, puteti avea un numar limitat sau nelimitat de conturi, iar spatiul pentru fiecare cont putand fi limitat sau nelimitat. Insa, toate acestea depind foarte mult de serviciul de hosting ales.

Alegeti un serviciu securizat

Desi toata lumea il foloseste, Yahoo Mail nu ofera o securitate foarte buna utilizatorului, spatiul de stocare al e-mailurilor fiind destul de mic. Tocmai de aceea, daca doriti sa incepeti o afacere in mediul online, suntem convinsi ca aveti nevoie de ceva mai puternic.

Chiar daca nu toata lumea a apelat la acest instrument, Gmail este unul dintre cele mai bune servicii oferite de Google antreprenorilor. Pe langa posibilitatea de a stoca un numar foarte mare de e-mailuri, Gmail ofera utilizatorilor sai si alte beneficii, deloc de neglijat.

Puteti stoca date pe Gmail

Asa cum am mentionat la punctul anterior, Gmail ofera numeroase beneficii utilizatorilor sai, printre acestea numarandu-se posibilitatea de stocare a datelor. Asadar, cu ajutorul serviciilor oferite de Gmail, puteti stoca diferite fisiere, cum ar fi cele Microsoft Word, Microsoft Power Point, dar si Microsoft Excel.

Cu toate acestea, aveti la dispozitie si posibilitatea de a stoca imagini, un mare plus pentru branduri. Pe langa acestea, un alt avantaj este spatiul de stocare, acesta fiind unul destul de mare, ce creste periodic, acum avand o dimensiune de peste 100 GB. Suna bine, nu-i asa?

In incheierea articolului

Acum ca am dezbatut cateva detalii foarte importante cu privire la importanta e-mail-urilor pentru un brand, probabil ati remarcat deja impactul acesteia asupra promovarii si imbunatatirii unei afaceri. Tocmai de aceea, alaturi de agentia de promovare a site-urilor ProjectMedia va puteti scoate la lumina business-ul si cu ajutorul e-mail marketing-ului, nu doar a retelelor de socializare precum Facebook sau Instagram.

Pe langa serviciile de marketing, va punem la dispozitie si servicii de optimizare SEO, astfel incat sa va puteti bucura de rezultate uluitoare, cat mai repede posibil. Alaturi de ProjectMedia, veti putea ajunge in top, fara doar si poate. Insa, pentru a va bucura de toate acestea, trebuie sa ne contactati, nu-i asa?Advertisement

No comments.

Leave a Reply