Cum se aleg pietrele pretioase?

Share Button

Cum se aleg pietrele pretioase?
Atunci cand trebuie sa alegi un cadou pentru o persoana foarte importanta din viata ta, cum ar fi logodnica, mama sau sora ta, cu siguranta te gandesti sa ii cumperi de la Tricia Design, o bijuterie prevazuta cu pietre pretioase sau cu pietre semipretioase.

Este firesc acest lucru, pentru ca nu exista cadou mai frumos decat un inel, o pereche de cercei, o bratara sau un colier prevazut cu pietre pretioase sau semipretioase, insa trebuie sa cunosti unele detalii importante despre alegerea pietrelor. Iata despre ce este vorba, daca alegi o bijuterie prevazuta cu o piatra precum safirul.

Semnificatia Safirului la aniversarea ta

In lumea de azi, safirele ofera cadouri aniversare deosebit de semnificative. Ele reprezinta bogatia si intelepciunea, doua lucruri pe care multe cupluri casatorite spera sa le aiba in casatoriile lor. Unii oameni cred, de asemenea, ca ne mentine partenerii si pe noi insine, credinciosi in relatiile noastre. Astfel, multe persoane le ofera sotilor lor un cadou de bijuterii safir pentru anumite aniversari de nunta de reper.

Cele mai populare cadouri de aniversare cu safir

Astazi, inelul simbolizeaza sentimentele vesnice care inainteaza mereu, la fel cum benzile circulare nu au sfarsit. Un inel cu safir exprima acea iubire pentru partenera ta, si angajamentul care straluceste la fel de stralucitor ca piatra frumoasa a inelului.

Un colier cu safir, stralucitor pentru sora sau mama ta este ideal pentru a vedea lumea si poate fi purtat in fiecare zi, pentru fiecare ocazie si activitate, asa ca reprezinta o idee pentru un cadou aniversar minunat. Cerceii cu de safire sunt delicati si pretioasi, la fel ca persoana care ii primeste, si aduc complimente minunate altor piese de bijuterii din safir.

Ce cadou i se potriveste cel mai bine?

Decizia cu privire la ce tip de bijuterii cu safir sa va cumparati, poate fi dificila. Exista atat de multe tipuri de metal si stiluri de bijuterii si taieturi din care sa alegi. In primul rand, se ia in considerare personalitatea sotului persoanei care va purta bijuteria.

O femeie cu o atitudine si o mentalitate mormantoasa nu ar aprecia un pandantiv inravit de safir. Un pandantiv simplu din safir taiat rotund sau taiat in forma de patrat, s-ar potrivi mai bine dispozitiei ei.

De asemenea, factorul in stilul de viata si hobby-urile sotului persoanei care va purta bijuteria de la Tricia Design, reprezinta un alt factor de luat in calcul la alegerea cadoului. Cerceii cu safir pentru femeile care lucreaza sau au copii mici echivaleaza cu un pericol major. Alegeti cerceii cu stift sau un stil halo pentru stralucire si design excelent, dar care pot fi purtati zilnic.

Asadar, atunci cand vine vorba de alegerea unei bijuterii cu pietre, cu siguranta o idee stralucita este aceea de a alege un inel, o pereche de cercei sau chiar un colier cu safir. Fireste, va trebui tinut cont si de tipul metalului pretios care va sustine piatra respectiva.

Din fericire insa, la Tricia Design puteti descoperi o multime de tipuri de bijuterii, din care sa faceti cea mai potrivita alegere.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply