Despre aloe vera

Share Button

Despre aloe veraAstazi, sunt cunoscute peste 300 de tipuri de aloe vera, dar doar trei tipuri sunt considerate a avea beneficii pozitive pentru sanatate. Planta de aloe vera creste doar in zonele desertului cu un climat tropical, dar aloe vera poate prospera si pe pervaz.

Dupa ani de cercetari, peste 200 de ingrediente active au fost descoperite in gelul de baut Aloe Vera si sucul de Aloe Vera al plantei.

Nu exista dovezi stiintifice conform carora aloe vera – atunci cand este aplicat intern – este eficient. Exista doua variante de consum, gelul de aloe vera si sucul de aloe vera. Cu toate acestea, aplicatia externa are in special multe avantaje. In plus, organismul in ansamblu poate beneficia de nutrientii si ingredientele oferite de planta.

Originea si istoria

Planta de aloe vera a fost cunoscuta ca un remediu cu aproximativ 3000 de ani inainte de Hristos si a fost intotdeauna folosita de oamenii primitivi pentru diverse scopuri. Ingredientele din aloe vera nu trebuie sa ajute numai la arsuri solare si la eczeme ale pielii, ci si sa contribuie pozitiv la propria sanatate. Aloe vera a fost mentionata in scripturile egiptenilor acum 5.000 de ani.

Se spune ca Nefertiti si Cleopatra au folosit ingredientele pentru ingrijirea frumusetii. Primele aplicatii interne au fost descrise in cartile din plante din secolele XVI si XVII. Aloe Vera se confrunta cu adevarat hype inca din secolul 21, deoarece din ce in ce mai multi producatori comercializeaza preparate Aloe Vera ca un panaceu (remediu).

Planta de aloe vera are de obicei 60 pana la 100 cm si este fara tulpini. Planta cu tulpini scurte are frunze groase si carnoase. Culoarea frunzelor este de la verde la gri-verde. Fiecare frunza are cateva margini si niste dinti albi mici pe margine. Vara apar flori mici pe varfurile frunzelor, care pot creste pana la 90 cm.

Diferenta dintre suc si gel de aloe vera

Diferentele dintre sucul de Aloe Vera si gelul de Aloe Vera nu sunt doar in nume, ci si in productie. Cu sucul de aloe vera, intreaga frunza a plantei este procesata, in timp ce pentru gel, doar gelul interior al frunzei.

Gelul este considerat a fi de calitate mult mai mare si se spune ca contine mai multi nutrienti. Toate substantele sunt procesate in sucul de Aloe Vera, inclusiv cele care pot duce la reactii adverse. In timp ce cremele si unguentele sunt utilizate pentru uz extern, sucul si gelul sunt potrivite pentru uz intern.

Forme de dozare de aloe vera

Produsele cu aloe vera sunt disponibile in magazinele de alimente de sanatate, farmacii si unele magazine de medicamente. Cele mai cunoscute forme de dozare includ:

Praf de aloe vera

Pudra poate fi administrata sub forma de ceai. Pur si simplu dizolvati cateva linguri de pulbere in apa calda si beti.

Suc de aloe vera

Sucul este folosit intern ca bautura racoritoare si ofera de asemenea, cateva ingrediente valoroase. Exista informatii pe Internet despre diverse cure in care se recomanda sa dureze patru pana la sase saptamani. Luati o lingura de suc de 3 ori pe zi.

Gel de aloe vera

Gelul de aloe vera este potrivit si pentru uz extern: in caz de arsuri solare sau arsuri mici, gelul poate avea un efect de racire si antiinflamator. Gelul sustine si procesul de vindecare a pielii.

Acum ca deja cunoasteti atatea detalii despre aceasta planta minune, cel mai probabil veti cauta la Regina Plant, frunze de aloe vera de vanzare, pe care sa le achizitionati si sa le folositi pentru a obtine gelul de aloe vera.

Puteti incerca sa folositi aceste frunze de aloe vera pentru a va bucura de toate avantajele pe care vi le ofera aceasta planta.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply