Un film care arata ce se intampla pe internet, zi de zi

Share Button

Salutare natiune. Zilnic ma uit la 1 film, 2, uneori si 3 filme, nu va intereseaza asta.

Intr-o zi, cautand un film care sa nu faca parte din categoriile la care ma uit de obicei, am dat peste un film care mi s-a parut interesant, se numeste Disconnect. Eu pasionat de internet, computere, site-uri, filmul relatand intamplari din aceste categorii, am zis sa ma uit (probabil cea mai buna decizie).

Disconnect

O va explic pe scurt (foarte scurt, sa nu iau tot farmecul la film) despre ce este vorba in film.

Pai, este vorba despre toate lucrurile neplacute, care se intampla in fiecare minut pe internet. Criminalitate informatica (ex: clonare card, spamm, psihing), site-uri chat, site-uri de socializare, jurnalism, avocati. Filmul ruleaza, relatand cate o intamplare din aceasta categorie, bineinteles, o intamplare din care cei care se uita la film sa inteleaga ceva (intamplari urate, si anume furt, hartuire s.a.m.d).

Probabil acest subiect o sa fie citit si de cei care nu urmaresc sa faca numai bine, sunt multi care zilnic stau pe internet si incearca sa pacaleasca lumea, urmariti acest film si reveniti la realitate, nu va riscati libertatea pentru 10-100-1000 euro.

Inainte sa faceti rau cuiva, online, ganditi in felul urmator: “Domne, daca omul asta pe care eu vreau sa il insel, a muncit probabil 1 saptamana, 1 luna pentru a strange o suma de bani sa isi indeplineasca o dorinta, ia sa ma pun eu in locul lui sa vad, ma simt bine?”

 

Am scris acest subiect, si in dorinta de a scapa de toate puslamalele de pe internet, ma uit acum, nu se mai tine cont de varsta, de respect, de cei 7 ani de acasa, nimic. Copii la 12-13 ani care pe scaunul de la computer, sunt in stare sa te omoare, trist, dar adevarat. Ma rog, sunt extrem de multe de spus despre asta, o sa discutam pe parcurs.

Deschideti ochii, nu va lasati inselati. O sa revin si cu un subiect despre cum sa ne ferim de site-uri sau persoane care urmaresc castiguri financiare din nimic, in curand.

Scriu toate astea deoarece am fost pus in fiecare postura, si cunosc destul de bine domeniul online.

Cei care se uita la film, sa lase un raspuns mai jos cu o parere! 😀
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply