Ce este InterestExplorer?

Share Button

Ce este InterestExplorer?IntereseExplorer este o aplicatie inteligenta pentru a descoperi interesele pe care le puteti viza pe Facebook, in timp ce concurentii dvs. nu stiu nici macar ca exista.

Explorati interesele ascunse pentru orice nisa.

Facebook arata exact aceleasi 25 de interese pentru toti agentii de publicitate. Descoperim cu acest instrument ca cele mai ascunse ingrijiri sunt mai relevante si au mai putina concurenta.

Persoanele care acceseaza InterestExplorer.io, cu siguranta pun o multime de intrebari pentru a afla cat mai multe detalii despre acest instrument.

Sunteti in conformitate cu politicile Facebook? Aceasta este fara doar si poate cea mai des adresata intrebare de catre vizitatori, iar raspunsul cu siguranta este da. Aceasta aplicatie foloseste API-ul Facebook Marketing pentru a interoga “sugestii de adinterest”. Aceasta este utilizarea aprobata.

Exista vreo limitare a utilizarii? Aceasta este o alta intrebare pe care o adreseaza cei care ajung sa viziteze site-ul respectiv, iar raspunsul cu siguranta este Nu. Vizitatorii pot explora o cantitate nelimitata de nise folosind InteresExplorer si poti exporta cat doresc. Acestia vor avea  acces imediat dupa cumparare, astfel incat sa poatai incepe explorarea intereselor pe care sa le au in plan.

Cum te compari cu solutii alternative? Sau mai bine spus, care este avantajul tau in comparatie cu alte astfel de solutii? acestea sunt alte doua intrebari mai indraznete ale vizitatorilor.

Avantajul pe care il are acest instrument consta intr-o aplicatie intuitiva care returneaza mai multe interese decat oricare dintre solutiile alternative – la un cost mult mai mic. Si fara taxa recurente.

Oferiti un plan gratuit sau un proces? Asa suna o alta intrebare a vizitatorilor, insa raspunsul este fara doar si poate Nu, pentru moment. Pe viitor insa, cine stie, poate va fi posibila o incercare gratuita.

Vizitatorii isi mai doresc sa afle cunostinte despre metodele de plata, dar si alte lucruri mai mult sau mai putin importante.

Asadar, in mare parte acestea sunt detaliile pe care le pot afla cei care acceseaza site-ul https://interestexplorer.io/. Toti vizitatorii de pe site vor putea sa descopere o multime de interese profitabile de pe Facebook, in timp ce concurentii inca nu au idee despre acestea.

Putem sa dam aici drept exemplu fittnessul, care este un sport practicat atat de catre femei cati si de catre barbati. Interesele legate de acest sport ar fi tipurile de exercitii cardio, antrenamentele pentru crestere musculara, antrenamentele pentru definirea musculaturii, antrenamente pentru cresterea in forta, plus o multime de alte detalii care tin toate de fittness.

Ei bine, pentru a putea sa folositi aceasta aplicatie ar trebui sa optati pentru group buy seo tools, iar astfel, pe langa aceasta aplicatie veti putea sa descoperiti si alte instrumente extrem de importante.

Acest instrument insa este extrem de util, mai ales daca stam sa ne gandim ca inca o multime de persoane folosesc in fiecare zi Facebook-ul, care pentru noi oamenii este ca un drog. Folosind aceasta aplicatie, este mult mai usoara descoperirea tuturor intereselor ascunse pentru absolut orice nisa. Astfel se vor putea descoperi interesele cu mult inaintea concurentei.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply