Ce sunt chiuvetele portabile si cum functioneaza?

Share Button

Ce sunt chiuvetele portabile?

Chiuvetele portabile asigura statiile de spalare a mainilor cu apa curenta calda sau rece si pot fi utilizate in locuri fara acces la instalatii sanitare sau apa curenta. Pur si simplu le despachetati, le plasati in locatia dorita apoi le umpleti cu apa si doar le conectati. Se pot gasi atat modele cu baterie, cat si cu propan, fara a necesita energie electrica pentru operare.

Cum functioneaza chiuvetele portabile?

Acestea sunt foarte simplu de configurat si de operat. Pur si simplu scoateti chiuveta din ambalaj, rotiti chiuveta mobila in locatia dorita folosind rotile sale, umpleti rezervorul cu apa proaspata si conectati chiuveta portabila intr-o priza electrica standard. Se pot gasi atat modele cu baterie, cat si cu propan, fara a necesita energie electrica pentru operare. In cadrul dulapului, se afla un rezervor cu apa proaspata si un rezervor cu apa reziduala. Pentru chiuvete portabile de apa calda, exista un incalzitor electric de apa si o pompa in interiorul dulapului. Rezervoarele sunt usor de deconectat atunci cand este timpul sa reumpleti apa proaspata si sa goliti rezervorul de apa uzata. Rezervoarele au mecanisme de conectare diferite, pentru a nu fi inversate din greseala. Rezervorul cu apa reziduala poate fi golit oriunde.

Unde le puteti utiliza?

Puteti utiliza chiuvete portabile oriunde. Chiuvetelor autonome sunt o solutie ideala, datorita portabilitatatii si mobilitatii. Acestea ar putea fi instalate, de exemplu. in cabinetele medicale sau salile de clasa in care instalatiile sanitare fie nu sunt disponibile, fie ar fi prohibitive din punct de vedere al costurilor.

  • Aplicatiile comune pentru chiuvetele portabile includ:
  • Centre de ingrijire de zi si de invatare timpurie
  • Cabinete medicale
  • Sali de tratament pentru pacienti
  • Spa-uri si saloane – Statii de spalare a parului disponibile
  • Saloane de tatuaje
  • Operatiuni comerciale / servicii alimentare
  • Zone de camping in aer liber
  • Festivaluri in aer liber

 

Mobilitate

Majoritatea unitatilor de chiuveta portabile sunt pe role, multe cu mecanisme de blocare, ceea ce face ca chiuveta sa fie usor de mutat acolo unde este nevoie. Rotile permit utilizatorului sa mute chiuveta intr-o camera sau chiar intre camere.

Configurarea si operarea

Rotiti chiuveta mobila in locatia dorita si conectati unitatea la o priza. Se lasa incalzitorul sa se incalzeasca si apoi se testeaza presiunea si temperatura apei. In general, incalzitorul de apa va incalzi apa cu pana la 40 de grade peste temperatura camerei si este reglabil. Consultati descrierea si caracteristicile fiecarei chiuvete portabile pentru specificatiile individuale ale unitatii, deoarece temperatura acesteia variaza in functie de producator si de modelul chiuvetei. Unele modele sunt disponibile cu baterie alimentat sau propan alimentat pompa si incalzitor. Numai modelele de apa rece au adesea pompe actionate de picior care nu necesita energie.

Puteti opta pentru rezervoare suplimentare de apa dulce si apa reziduala pentru a permite o schimbare rapida a rezervoarelor intr-o perioada aglomerata de spalare a mainilor, fara a fi nevoie sa mergeti la o sursa de apa. Trebuie doar sa aveti rezervoarele suplimentare langa statia de spalare a mainilor si sa le schimbati rapid.

Daca va doriti un sistem portabil si la indemana in gospodaria sau afacerea dumneavoastra va recomandam sa optati pentru o chiuveta portabila deoarece va va fi de un real ajutor in multe situatii si medii, versalitatea lor este un atuu incontestabil de atractiv.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply