5 elemente cheie de decor pentru Craciun

Share Button

5 elemente cheie de decor pentru CraciunSarbatorile de iarna sunt foarte importante pentru uniunea familiei, pentru momentele impartasite intre membrii familiei. Craciunul este reprezentat de mai multe tipuri de elemente, care se gasesc in fiecare casa si in sufletul oamenilor. Astfel, exista o stare de bine, de prosperitate, de caldura sufleteasca si o frumusete exterioara.

Aceasta din urma se poate realiza prin decor specific si ea aduce bucurie tuturor celor care sunt in casa. Poti cumpara un brad artificial  de calitate de pe site-ul BraziCraciun.net. Il poti decora cu beteala, globuri si luminite colorate, pentru a surprinde spiritul Craciunului. Iata cinci elemente cheie de decor, pe care trebuie sa le ai pentru orice Craciun:

  1. Bradul de Craciun

Bradul de Craciun este cel mai important element de decor al casei pentru perioada sarbatorilor de iarna. El este un adevarat simbol al prosperitatii si frumusetii acestei sarbatori. Sub brad copiii si adultii vor primi daruri in ziua de Craciun si vor avea bucuria de a putea impartasi momente speciale.

Bradul de Craciun poate sa fie impodobit cu beteala si globuri colorate, cu luminite si cu funde, panglici, fulgi de nea din lemn pictat, etc. El poate avea o culoare dominanta sau diverse tematici difierite, in fiecare an. De aceea este important sa se stabileasca la inceputul pregatirilor de iarna, care vor fi elementele specifice din sarbatorile respective.

Se pot alege culori precum auriu si alb, combinatii de albastru si argintiu sau poti face un brad complet alb. Nu exista nici o regula, iar tu iti poti folosi din plin creativitatea.

  1. Ghirlandele din casa

Ghirlandele din casa sunt o alta modalitate de a decora festiv orice tip de incapere. Aceste ghirlande pot sa fie realizate din diverse materiale si se vor construi in acord cu tematica aleasa pentru acel an. Astfel, ghirlandele pot contine globuri albe, bucati de scortisoara sau beteala aurie, etc. Te poti juca oricum cu ideile si imaginatia.

  1. Decorul usii

Usa de la intrarea in casa are nevoie de un ornament care sa arate venirea sarbatorilor de iarna. Poti alege sa decorezi usa cu un element simplu, precum un clopotel sau un ornament tip Mos Craciun, sau poti decide sa construiesti un decor complex, incarcat si elegant. Invitatii tai se vor bucura de o asemenea intampinare din pragul usii.

  1. Decorul mesei de Craciun

Mai ales in ziua de Craciun, este important sa ai un decor foarte special pe masa de Craciun. Astfel, te poti bucura de elemente decorative mici sau masive, impunatoare, in functie de spatiul de care dispui. Poti pune lumanari colorate, crengute de brad, globuri si diverse decoratiuni petru a aduce o atmosfera speciala in casa ta.

  1. Micile elemente decorative din camera principala

Pe langa decorul mare, ai nevoie si de anumite elemente de accent, care scot in evidenta spatiul respectiv. Poti alege sa ornezi totul cu mici globuri deosebite, pictate manual, sau poti decora cu luminite colorate. Vei obtine o atmosfera feerica, de care te vei bucura alaturi de toti cei dragi tie.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply