Tipuri de placi de par in functie de invelisul din dotare

Share Button

Tipuri de placi de par in functie de invelisul din dotareSe stie faptul ca fiecare femeie isi indreapta atentia spre placi de par ieftine, insa trebuie precizat ca pretul acestor produse difera de la caz la caz in functie de diferite aspecte.

Un detaliu foarte important care stabileste pretul unei placi de par este reprezentat de invelisul placii de par, iar in cele ce uremaza vom vedea care sunt placile de par in functie de tipul invelisului.

Asadar, exista placa de par cu invelisul din ceramica. Acestea pot sa fie realizate din ceramica integral sau pot doar sa fie dotate cu invelis din ceramica, in timp ce structura interioara este din metal.

Aceste placi au un aspect frumos insa nu sunt capabile sa reziste mult timp calde, si nici nu distribuie caldura uniform, motiv pentru care femeile evita aceste produse.

Exista deasemenea placi de par metalice. Aici trebuie specificat ca titanul este un metal de tranzitie care nu afecteaza parul dat fiind faptul ca nu transfera muta caldura. Placile din titan insa se incalzesc foarte rapid si ar fi ideale pentru femeile cu par gros si voluminos, sau pentru cele cu par normal.

In cazul in care insa placa este realizata din metal si nu din titan, sunt sanse mari ca aceasta sa nu dea randamentul dorit, pentru ca o asemenea placa se si incalzeste greu, dar si deterioreaza parul cu mare usurinta.

Placa de par din sticla reprezinta un alt tip de placa. Aici discutam despre sticla termoizolanta, iar o asemenea placa este ideala pentru femeile care au parul perfect si uscat. Plus de asta, pentru un asemenea par sunt necesare produsele de protectie a parului.

Placa de par cu aburi reprezinta o alta optiune pentru femeile care isi doresc sa foloseasca un astfel de produs pentru a obtine o podoaba capilara de invidiat. Aceasta placa de par trebuie incalzita doar 15 minute pentru ca are o putere de intindere mare, si ofera rezultate de invidiat, la fel ca si o placa profesionala de par.

Marele avantaj al acestui tip de placa pentru par este acela ca poate fi folosita si pentru par uscat dar si pentru par umed. Exista deasemenea placa de par cu ioni, care se recomanda pentru parul aspru.

Ei bine, daca pana acum am vazut care sunt tipurile de placi de par in functie de tipul invelisului, cu siguranta trebuie sa vedem acum si care ar fi o placa de par ideala pentru orice femeie.

Asadar, doamnele si domnisoarele care isi doresc o placa de par, isi pot indrepta atentia de exemplu spre o Placa profesionala de creponat parul Klaime, 140-220 grade, care datorita specificatiilor tehnice pe care le detine, poate reprezenta cea mai buna solutie pentru a avea un produs de calitate si ieftin.

Ei bine, in mare parte acestea sunt tipurile de placa de intins parul existente, si care pot ajuta orice femeie sa obtina o coafura perfecta chiar si acasa. Fireste, cu cat placile sunt mai performante, cu atat si preturile vor fi mai mari.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply